0

Koen De Bouw voor Jack&Jones

F
News

4

Jack&Jones pakt het in hun nieuwste campagne anders aan. We zien Koen De Bouw die onberispelijk gekleed gaat in drie kortfilms.

Koen De Bouw voor Jack&Jones;
4
Foto © Jack&Jones;

Koen De Bouw is een geen onbekende voor het scandinavische label. In 2015 stonden hij en zijn zoon Jolan al model voor PREMIUM by Jack&Jones. Toen koos het merk voor hen omdat ze de perfecte verpersoonlijking waren van alles waar het merk voor staat: klassevol, zelfzeker en écht. Dit keer is Jolan niet van de partij, maar Koen blijft de perfecte match voor Jack&Jones.

Het label kiest voor hun nieuwste campagne voor een persoonlijke aanpak. In drie kortfilms zien we hoe Koen De Bouw zich voorbereidt op een rol en zijn tekst instudeert. Hij ziet er telkens onberispelijk uit in zijn donkere, stijlvolle outfits. Hij ziet eruit als de ultieme gentleman en straalt zonder moeite zelfzekerheid uit.

Koen De Bouw voor Jack&Jones;
4
Foto © JACK & JONES

De campagnebeelden spreken voor zich. In een klassiek maatpak of met een bruine lederen jas, Koen De Bouw ziet er in elke kortfilm prachtig uit!

Koen De Bouw voor Jack&Jones;
4
Foto © Jack&Jones;

De collectie is nu online en in de winkels verkrijgbaar. Sleep je boyfriend dus maar naar je dichtstbijzijnde Jack&Jones store.

17.09.2016
Geschreven door Laura De SmetWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten