0

Koen De Bouw en zoon voor JACK&JONES

F
News

3

PREMIUM by JACK&JONES strikt voor de laatste nieuwe collab niemand minder dan de succesvolste acteur Koen De Bouw en zijn zoon Jolan.

Het populaire Scandinavische merk JACK&JONES werkte voor de PREMIUM najaarscollectie samen met Koen en Jolan De Bouw. Zij zijn de perfecte weerspiegeling van de  PREMIUM by JACK&JONES man: klassevol, zelfverzekerd en écht

Koen De Bouw staat als 1 van de bekendste en meest succesvolle acteurs in Vlaanderen gelijk aan kwaliteit en puur vakmanschap. Terwijl zoon Jolan dan weer meer de fashion touch geeft als model en student fotografie. Koen en Jolan zijn verzorgde mannen die tijd en aandacht besteden aan hun looks.

Koen en Jolan De Bouw x PREMIUM by JACK&JONES;
3
Foto © JACK&JONES;

Met deze collab toont PREMIUM by JACK&JONES nogmaals dat ze veel meer zijn dan een jeansmerk. Een uitgebreide collectie met tijdloze essentials, van tailored maatpakken en crisp-white shirts tot knitwear.

JACK&JONES stond vroeger veel meer voor jeans maar evalueerde, de stijl is verfijnder en gedrufder en geeft zo ook meer karakter aan de kleding. PREMIUM staat voor kwaliteit en vakmanschap, een samenwerking met deze gentlemen zorgt er voor dat de high class van de collectie nog eens extra in de verf gezet wordt. 

De najaarscollectie is sinds vrijdag 30 oktober 2015 te koop online en in de winkels. 

Koen en Jolan De Bouw x PREMIUM by JACK&JONES;
3
Foto © JACK&JONES;
02.11.2015
Geschreven door Charlotte HintjensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten