0

Knokke Fashion Weekend

F
News

2

Knokke staat al lange tijd gekend als een paradijs voor luxury lovers en nu komen ze ook met een Fashion Weekend!

Het is al langer geweten dat Knokke de plek bij uitstek is om je te vergapen aan fancy cars en fabulous fashion. Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 maart 2016 komt er dan ook een event waar modeliefhebbers niet kunnen ontbreken.

“Ons doel is om de glamour van het oude, legendarische Knokke terug tot leven te brengen”, zegt initiatiefnemer John Noseda.

Verwacht je aan een fusion van cultuur, food, mode en muziek waar je aanwezigheid niet mag ontbreken. Om het festijn in stijl af te trappen is er op vrijdagavond een exclusief gala en dit ter ondersteuning van het Elisa Sednaoui Foundation. De Italiaanse bezielster is actrice en filantroop die zich inzet voor leerprojecten voor kinderen om the next generation op te leiden tot ‘solution-makers’. Smullen kunnen we van gerechtjes aan de hand van Sergio Herman, dus wat rock ’n roll is niet ver af. Er wordt ook gefluisterd dat een internationale topact de avond gaat afsluiten, maar wie, wat of hoe blijft momenteel nog geheim. Het event, met de naam ‘Friends with benefits’ belooft dus al hét event van Knokke te worden in 2016.

Knokke Fashion Weekend
2
Foto © Knokke Fashion Weekend

Is de uitnodiging voor de grand opening verloren geraakt in de post? Niet getreurd, er is op zaterdag en zondag een uitgebreid programma waar iedereen aan z’n trekken komt. Designerboetieks, restaurants en bars, kunstgalerijen en streetwear stores hebben samengewerkt om je van een weekend boordevol fun te voorzien. Wil je liever wat onderuitgezakt van mode genieten? Geen probleem, bij Beverly Screens worden een resem modefilms en –documentaires vertoond on the silver screen!

“Met Knokke Fashion Weekend willen we een fashion forward publiek lokken naar deze kuststad en hen in de watten leggen met diverse dag- en nachtactiviteiten voor een onvergetelijke beleving” – John Noseda.

Op zaterdag 12 maart 2016 wordt het KFW publiek met nog een debuut verwent namelijk Knokke Fashion Night by Kitsch Club & Magic. Een heus fashion rendez-vous in het Casino van Knokke. Can you say paaaartay?

John Noseda en partner Laurence Morel werken ook nauw samen met fashion afficionados zoals styliste en blogster Emma Gelaude. Het wordt dus gegarandeerd een gigantisch modespektakel. I can’t wait
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten