0

Knokke Edition

F
News

7
05.04.2015
Geschreven door A SUIVRE - Nele & Veerle Van Doorslaer

Wij zijn allebei enorm fan van onze Belgische kust. We proberen dan ook van tijd tot tijd eens te ontsnappen in die richting.

Wij zijn allebei enorm fan van onze Belgische kust. We proberen dan ook van tijd tot tijd eens te ontsnappen in die richting. Het leek ons dan ook een goede keuze om in Knokke een A Suivre shop te vestigen, alleen wilden we hier iets anders. We verkopen er brands die je nergens anders in België vindt, bijvoorbeeld Maison Olga, Phillip LimÉtoile Isabel Marant ...

Onze winkel vind je in Strandstraat 7, een zijstraat van de dijk. De perfecte straat om tijdens de zomermaanden te shoppen of te lunchen tussen het werk door. Tijd om onze lijst van hotspots uit te breiden! 

The Pharmacy

The Pharmacy
7
Foto © Veerle & Nele Van Doorslaer

Het recept van Knokkes coolste cocktailbar? Giet enkele verfijnde spirits in een blender, laat ze shaken door de beste bartender van België, en kruid af met een vleugje Londense flair. And score!

RR Interior

RR Interior
7
Foto © Veerle & Nele Van Doorslaer

RR is een ruime interieurzaak met budgetvriendelijke designmeubelen, die niet zouden misstaan in jouw toekomstig buitenverblijfje aan zee. 

Zoete Polder

Zoete Polder
7
Foto © Veerle & Nele Van Doorslaer

Een magisch plekje midden in de kustpolders van Knokke, waar je verse kersen, pruimen, appeltjes, frambozen en het biertje Zoeteke kan kopen.

ZUT

ZUT
7
Foto © Veerle & Nele Van Doorslaer

Ubercoole gadgets, pluchen dieren en mini-Ferrari’s: behalve het strand is deze winkel de leukste speeltuin van Knokke! Een paradijs voor kinderen – de mama’s moeten maar even wachten.

La Jeunesse

La Jeunesse
7
Foto © Veerle & Nele Van Doorslaer

Geen beter plekje om je huid en lichaam in de watten te laten leggen dan dit befaamde schoonheidsinstituut. Zocht je naar de eeuwige jeugd, dan vind je hem hier terug!

Items

Items
7
Foto © Veerle & Nele Van Doorslaer

Items is een interieurwinkel van de bovenste plank. Eigenares Bea Mombaers heeft een niet te stuiten passie voor vintage & design. En jij binnenkort ook, als je haar winkel binnenstapt.

Benieuwd naar nog meer hotspots in Knokke? Spring dan eens binnen in 1 van onze shops en vraag naar de A Suivre newspaper Knokke edition, je vindt er ook de hele editiorial shoot in terug! (#proudoverhere).
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten