0

Klassiekers die je scoort op de BFD

F
News

9

Welke klassieker ontbreekt er nog in jouw garderobe? De perfecte blazer, dat witte hemd of de ongrijpbare LBD? Ga op jacht tijdens de Belmodo Fashion Days!

Tijdloos als ze zijn, zou je klassiekers eigenlijk altijd tijdens de solden moeten kopen. Maar ja ik weet hoe dat gaat ... Tussen die wirwar van kleurige en schreeuwerige aandachttrekkers vergeet je wel eens dat je eigenlijk op zoek was naar een hemd in de juiste tint van wit. Geen paniek, hier is de lijst met te scoren klassiekers op de Belmodo Fashion Days, now stick to it!

Klassiekers die je scoort op de BFD!
9
Foto © rawdesignblog

The Blazer

Nog nooit zoveel genot gehad als van die designer blazer die ik vorig jaar kocht. Ja, hij was niet goedkoop maar ik doe hem ongeveer overal en altijd aan en ben van plan dat nog jaren te doen. Moest ik nog zo'n perfect model vinden, ga ik geen seconde twijfelen! No-brainer, go blazer.

Klassiekers die je scoort op de BFD!
9
Foto © then let it be
Klassiekers die je scoort op de BFD!
9
Foto © majawyh

The Shirt

Een Ann Demeulemeester blijft altijd een Ann Demeulemeester, het volgende seizoen en de volgende 10 erna. Als er dus zo een eigenzinnig hemd op je wishlist prijkt, hoef je echt niet te twijfelen. 

Klassiekers die je scoort op de BFD!
9
Foto © 24aug

The Name

Zeg dat het niet waar is! Maison Margiela Brussel doet mee aan de Belmodo Fashion Days! Even hyperventileren en dan de spaarcenten eens natellen. Misschien niet de plek waar je de Klassieke klassiekers zal vinden, maar de Maison Margiela stijl is ondertussen een klassieker op zich vind ik ...

Klassiekers die je scoort op de BFD!
9
Foto © Popsugar

The Print

Bij Dries Van Noten kan je erop rekenen dat je de mooiste prints zal vinden. Vind je helaas niet je droomstuk in jouw maat, neem dan toch wat stof mee naar huis en maak er de meest originele en fabuleuze kussenslopen van.

Klassiekers die je scoort op de BFD!
9
Foto © laiamagazine

The Timeless Design

No one puts Black Balloon in the corner (of their closet) ... Op zoek naar een stuk van eigen kweek. Dan spring je best eens binnen bij Black Balloon, dankzij de nouveau-chic stijl ben je zeker dat je nog vele seizoenen van je aankoop kan genieten.

Klassiekers die je scoort op de BFD!
9
Foto © Black Balloon

The Make-Up

Klassiekers die je scoort op de BFD!
9
Foto © Shu Uemera

Je weet ondertussen wel welke make-up je dagelijks gebruikt, goed idee dus om van die items een kleine voorraad aan te leggen. Zeker als je weet dat Shu Uemura een stocksale houdt! Inslaan die make-up basics dus! En vergeet de borstels niet, die zijn tenslotte al helemaal niet seizoen gebonden.

15.04.2016
Geschreven door Isabelle LeempoelsWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten