0

Kinderlabels van bij ons

F
News

6
17.10.2016
Geschreven door Amélie De Rycke

Met de Dag van de Belgische mode op vrijdag 21 oktober 2016 in het vizier, is het tijd om aan een aantal hippe Belgische kindermerken voor te stellen!

Filou & Friends

Filou & Friends, een Belgisch met een schattige naam en zo mogelijk nog schattigere collecties. Met hun kleurrijke en comfortable kledij met lieve prints, zijn de stukken van Filou & Friends een ware must in de garderobe van je uk. 

Filou & Friends
6
Foto © Filou & Friends

Oh My Kids

Minimalisme en comfort boven bij Oh My Kids. Bezielster Leen Vanbroekhoven ontwerpt al zo'n 4 jaar hippe sweaters voor de kleinsten onder ons. De grafische prints zorgen ervoor dat je mini er op en top fashionable uitziet.

Oh My Kids
6
Foto © Oh My Kids

Fred & Ginger

Onder de noemer "Spelen is buiten de lijntjes kleuren," kan je bij Fred & Ginger terecht voor kinderkledij waar je kids blij van worden. Het merk bestaat uit vijf verschillende collecties, van in de wieg tot op school. Fred & Ginger kids voor de avonturiers, Fred & Ginger sister voor de retro-loving mama's en papa's, Hilde & Co voor als het feestelijk mag zijn, Hilde & Co baby voor de allerkleinsten en Kiekeboe met zijn grafische prints en mix aan kleuren. 

Fred & Ginger
6
Foto © Fred & Ginger

Anne Kurris

De Antwerpse Anne Kurris deed na haar opleiding Grafisch Design ervaring op bij Dries Van Noten, modemagazine BAM!, de Vlaamse Opera en het Museum van Schone Kunsten in Brussel. In 1998 besloot ze haar passie voor grafische kunst te vertalen naar een eigen kinderlabel. Stuk voor stuk items met felle kleuren en stoere prints.

Anne Kurris
6
Foto © Anne Kurris

Cos I Said So

Wanneer ik dit schrijf, is dit merkje voor stoere kids nog maar net in mijn mailbox beland. Nieuwer dan dit zal je dus niet vinden. Cooler ook niet trouwens. Die stoere baseballjasjes, neplederen leggings en toffe truien van Cos I Said So zijn to die for

Cos I Said So
6
Foto © Cos I Said So

Loop even binnen bij een van deze merken en zorg ervoor dat ook je kids de Dag van de Belgische mode by Belmodo en Miele kunnen vieren.

Share de leukste foto van jou en je mini-me via de hashtags #dagvandebelgischemode, #belmodo en #inspiredbymiele en misschien maak je zo wel kans op een Miele-wasmachine gevuld met Belgische mode. Meer info kan je hier vinden. 
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten