0

Kinderen baas!

F
News

2
22.08.2016
Geschreven door Belmodo Kids Special

Mama, papa, opzij! Twee weken lang zijn de kinderen de baas op Belmodo. Ze stelen de show in hun mooiste Zalando-outfits in de Plantentuin van Meise.

Mini-Kirilove

Ze zijn terug! Na de eerste keer dat ze Belmodo op stelten zetten, zijn Yelena en Eloise back for more. Ze versterkten hun team met Otilia, een derde partner in Kirilove-crimeTriple trouble

Wanneer de Kirilove-kids geen fabuleuze poses aan het aannemen zijn voor de Instagram-foto's van mommy Tiany Kiriloff, houden ze van zingen, dansen en rondwandelen met kleine krukjes om hun evenwicht te bewaren. 

Zalando Kids
2
Foto © Nathalie Samain

Juliet

De kleerkast van Juliet kon omschreven worden als monochrome perfection. Kon, inderdaad! Want sinds mama Stephanie Duval bij het shoppen hulp krijgt van Juliet, zijn er heel wat meer kleuren in haar kleerkast te vinden! 

Als rasechte jetsetter pendelt Juliet tussen Zwitserland en België, twee plekken waar ze eindeloos op ontdekkingstocht kan gaan.

Jules & Jeanne

Jules en Jeanne zijn de twee blonde engeltjes van ... jawel, Mamajulesjeanne. Als je mama, Isabel Delanghe, bekend wordt met jouw naam, dan moet je wel een special kid zijn! 

Jeanne en Jules brengen hun zomervakantie het liefst in het zwembad door, maar wanneer ze met hun voetjes op het droge staan, zijn ze ook enthousiast over rokjes en Lego.

Stay tuned want deze deugenieten nemen je 2 weken lang mee op sleeptouw als Guest Editor

Kids special, thanks to Zalando! Ontdek Zalando op Facebook, Pinterest, TwitterInstagram en YouTube

Zalando trakteert tijdens de Belmodo Kids Week

Bovendien scoor je van maandag 22 augustus 2016 t.e.m. zondag 11 september 2016 de mooiste items uit de Zalando-kidscollectie met 15% korting. Zo zullen ook jouw mini's stralen tijdens hun eerste schoolweken!

  • Vouchercode: KDSBLMAFB
  • Korting: 15% op een minimale bestelwaarde van € 100
  • Voorwaarden:  De kortingscode van 15% is geldig van 22.08.2016 t/m 11.09.2016  bij orders met een minimale bestelwaarde van € 100 (express levering kosten niet inbegrepen). Enkele merken kunnen uitgesloten zijn van deze actie. De kortingscode is uitsluitend geldig op de Kids categorie. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties en is niet inwisselbaar voor geld. Lounge-artikelen zijn uitgesloten. Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen. Eén keer bruikbaar per klant.

Met dank aan de Plantentuin van Meise. Alle kleding verkrijgbaar bij Zalando
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten