0

Kim Van Oncen publiceert Daily Beauty

F
News

1

Met een minimum aan tijd, kan je een maximum aan resultaat behalen leert Kim van Oncen ons.

Met een minimum aan tijd kan je een maximum aan resultaat behalen, leert Kim van Oncen ons. 

De hoogzwangere Kim, presentatrice, fashionblogger en beautycoach, vertelt je hoe het moet. Ze deelt in haar boek, Daily Beauty, tips and tricks met de vrouwen van de 21ste eeuw. Weinig tijd, maar toch een verzorgd en stralend uiterlijk? Het kan! 

Welke kleren passen bij jouw figuur? Wat trek je aan naar een feestje? Welke make-up gebruik je het best bij jouw teint? Kim vertelt het je allemaal en leert je de kneepjes van het vak. Wij kregen de kans om met deze beautiful mum to be een interview af te nemen. Wanna know more? Read our report! 

Kim haalde bij het schrijven van haar first beauty book heel wat inspiratie uit eigen ervaring.

“Een nachtje blijven plakken op een terras met vriendinnen en de volgende morgen minutenlang snoozen? Of onverwacht een uitnodiging krijgen voor een party en niet weten wat aan te trekken? Oh ja, I know the feeling.”

Waar de meeste vrouwen in deze situaties met de handen in de haren blijven zitten, zoekt Kim voor easy solutions. She practices what she preaches.

“Last van wallen? Zorg ervoor dat je steeds twee theelepeltjes in je diepvriezer hebt liggen. Wikkel ze in keukenrolpapier en leg ze op je ogen. Zalig fris en een ontzettend snel ontzwellend effect!” 

Ook simple but gorg hair tutorials deelt ze met haar lezeressen. Van ingevlochten vlechten tot cute sideway buns, alles wordt je stap voor stap uitgelegd. 

Bovendien is de zomer nu echt een feit. Lots of sun means lots of summer body-issues!

"In de zomermaanden heeft iedereen wel last van de warmte en dat brengt al snel vervelende situaties met zich mee. Maar er is voor alles een oplossing. Okselvijvers kan je bijvoorbeeld makkelijk vermijden door vederlichte inlegkruisjes in de binnenkant van je T-shirt te plakken."

En omdat we iedere morgen voor een overvolle kledingkast staan, maar toch niet weten what to wear, zit er een lijstje met basics in het boek. Een nude top, een basic white T-shirt en een mooie zwarte broek, stukken die je met zoveel kan combineren! Must haves volgens Kim. 

Wat betreft toekomstplannen, hoopt Kim nog haar hele leven verder te gaan met die dingen die ze graag doet; fashion and beauty

"Als de kans er komt om nog meer te werken voor televisie, zal ik die met beide handen grijpen. Het is iets wat ik heel erg graag doe. Maar ook wanneer er zich andere gelegenheden voordoen die mij liggen, sta ik klaar om mij in die nieuwe avonturen te storten." - Kim van Oncen

11.07.2015
Geschreven door Paulien SchellemansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten