0

Kies de juiste haarborstel

B
Hair

6

We horen veel over haartrends maar bijna nooit wordt er iets verteld over welke haarborstel goed voor jou is. Good thing we’re here to tell you!

Het type haarborstel dat je gebruikt is net zo belangrijk als de shampoo die je gebruikt. De perfecte haarborstel wil zeggen dat je haar minder snel zal breken en jou dus de beste resultaten zal geven. Say goodbye to those horrible bad hair days!

De juiste haarborstel kiezen is niet gemakkelijk. Daarom geven wij je een lijstje met welke ideaal is voor jouw haartype.

De Tangle Teezer

5 must-have haarborstels
6
Foto © Parfuma

Als je op deze aardbol woont, heb je zeker wel al gehoord van de Tangle Teezer die beloofd alle knopen uit jouw haar te kammen. Hij is ideaal om dikker haar te ontklitten. Omdat de borstelharen uit kunststof gemaakt zijn, zijn ze net iets steviger. Hij is ook ideaal als je meer volume in jouw haar wil creëren. Big hair don't care!

Ronde aluminium haarborstel

5 must-have haarborstels
6
Foto © Asos

Zo 1tje heb je gegarandeerd wel thuis liggen. Zo niet, haast je naar de winkel, want deze is goed voor elk type manen. Hij is ideaal om je haar te föhnen aangezien het je haar tegelijk ontwart en stylet. Let wel op, als je hem te veel gebruikt, kan het je haar beschadigen!

De bristle borstel

5 must-have haarborstels
6
Foto © Parfuma

Voor wie jaloers is op dat prachtig, golvend vintage haar à la Grace Kelly, is deze haarbostel perfect. Dit omdat deze gemaakt is van puur zwijnenhaar. Klinkt misschien beetje vies maar net omdat het om natuurlijke borstels gaat, masseert het jouw schedel. Het zorgt er ook bovendien voor dat de olie in jouw haar gelijkmatig verdeeld wordt, waardoor het meer gaat glanzen. Deze haarborstel is perfect voor fijn tot normaal haar.

Vierkant haarborstel

5 must-have haarborstels
6
Foto © Asos

Voor degene onder jullie met weelderige golven/krullen is deze haarborstel een must. Dit omdat de paddle brush groot genoeg is om veel haar tegelijk te ontklitten. Nog een pluspunt: het vermindert de frizziness en behoud het natuurlijke haarpatroon!

Föhnborstel

5 must-have haarborstels
6
Foto © ICI Paris XL

Voor kort haar is deze brush perfect. Omdat dit type borstels wijd uitvallen, zorgen ze ervoor dat je haar in no time knoop-vrij is. Daarbij gaat je haar er ook niet fluffy uitzien. Big plus! Zoals de naam al verraadt, is hij ideaal om jouw haar te föhnen! 

10.11.2015
Geschreven door Erika ApolinarioWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten