1

KFW: het parcours

F
News

Zoals al eerder aangekondigd, organiseert Knokke Heist voor het eerst Knokke Fashion Weekend volgend weekend. Dit groot nieuws gemist? Geen probleem!

KFW biedt je een unieke combinatie van mode, eten, en muziek met het prachtige casino als setting om je in de juiste sfeer te brengen. Je kan tijdens deze modedagen een extraatje verwachten in een heleboel winkels waar je activiteiten, tentoonstellingen en lanceringen van de nieuwste producten kan vinden. Al deze mode wordt gecombineerd met leuke muziek door verschillende dj’s. Knokke is the place to be!

Weet je niet goed waar je moet beginnen bij al dit leuks? Het KFW-team heeft de perfecte route voor je gepland zodat jij alle shops makkelijk kan bereiken.

Bovendien presenteren wij je onze favoriete plekjes waar je zeker een kijkje moet nemen. Enjoy!

Natan

Het kan bijna niet anders dan dat Natan als eerste op je ‘to check’-lijstje staat. Onze Tiany heeft je vast al kunnen overtuigen van de prachtige Natan-kleding die je als een prinses laat voelen. Bovendien ligt Natan perfect in het begin van je fashion route. Let’s start!

Just Cavalli

Roberto Cavalli is een naam die we je niet meer moeten voorstellen. Wanneer je de nieuwe collectie voor de zomer ziet met vrolijke prints, kan je haast niet anders dan te verlangen naar de zomer tijdens KFW.

Tommy Hilfiger

Onze Belmodo Bloggers straalden al in hun favoriete Tommy Hilfiger-outfit maar ook jij kan de it-pieces uit de nieuwe collectie op de kop tikken. Deze zomer is denim op denim zeker de nieuwe trend. Laat dit nu net de specialiteit zijn van Hilfiger. Steek jezelf in een full denim look en je bent helemaal fashionable deze zomer!

M.A.C Cosmetics

Ga zeker een keertje langs bij M.A.C Cosmetics bij tijdens je modeparcours. Voor het eerst biedt M.A.C een exclusieve make-up look aan, speciaal ontworpen voor Knokke Fashion Weekend. Blogger en KFW ambassadeur Emma Gelaude kon het niet laten om de make-up look eens uit te proberen … En ze zag dat het goed was.

Kan je nog steeds geen genoeg krijgen van dit modefestijn? Neem dan zeker nog een kijkje in volgende winkels. Ze zijn wat verder stappen, maar zeker de moeite waard:

Naast het parcours doen veel shops tijdens Knokke Fashion Weekend ook iets extra voor hun klanten. Zo is er een live drawing booth bij Natan door Elisa Guarraci, bij Ralet kan je terecht om er je Stan Smiths te customizen en Belmodo organiseert samen met Tommy Hilfiger eenstyling booth waar jij je trouwens nog steeds voor kan inschrijven. Voor een overzicht van alle acties surf je best even naar de Knokke Fashion Week website

Wij wensen je alvast veel plezier tijdens dit mode-event. See you guys there!

08.03.2016
Geschreven door Stef PoortmansBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo