0

Katy Perry straalt in H&M Holiday campagne

F
News

5

It’s almost Christmas time! En dit jaar viert H&M kerst met Katy Perry.

Het is aan Katy Perry om dit jaar dé ster te zijn van de nieuwe H&M kerstcollectie. In de campagne video schittert Katy als een fee en tovert ze kerstfiguren tot leven. Een unieke, wondere wereld gecreëerd met de magische kerstcollectie. De soundtrack van de video 'Every Day is a Holiday' werd speciaal geschreven voor deze campagne. 

In de H&M-kerstcollectie vind je de perfecte kerstoutfit, het is een mix van stijlvolle items en vernieuwde klassiekers. Echte kersttruien met elfjes, rode pailletten en strikken maar ook feestelijke jurkjes en elegante jasjes. De collectie is een echte combinatie van glamour, stijl en FUN!

Bekijk de 1e beelden van deze samenwerking hier! 

H&M Holiday X Katy Perry
5
Foto © H&M
H&M Holiday X Katy Perry
5
Foto © H&M

Katy Perry is een echte kerstfanaat en al sinds kind grote fan van H&M, ze werkt dus met veel plezier samen de Zweedse keten. 

De zangeres is wel de STAR van de feestcollectie maar kerst is niet enkel glitter & glamour. Het is ook de periode dat we denken aan onze medemens en goede doelen steunen. Daarom creëerde H&M een speciale giftcard waarvan de H&M Conscious Foundation (een organisatie gericht op educatie, schoon water en vrouwenrechten) 5% van het cadeaubedrag aan Unicef en kinderen in Myanmar doneert.

H&M Holiday X Katy Perry
5
Foto © H&M
H&M Holiday X Katy Perry
5
Foto © H&M

De kerstcollectie is vanaf dinsdag 24 november 2015 beschikbaar in de winkel en vanaf woensdag 25 november 2015 online. De commercial zal maandag 23 november 2015 wereldwijd gelanceerd worden.

11.11.2015
Geschreven door Charlotte HintjensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten