0

Katy Perry for H&M

F
News

3

De Zweedse modeketen H&M is fier jullie te melden dat het pop icoon Katy Perry het gezicht zal zijn voor hun nieuwste Holiday 2015 Campaign.

H&M has een new collab! De Zweedse modeketen is fier jullie te melden dat het pop icoon Katy Perry het gezicht zal zijn voor hun nieuwste Holiday 2015 Campaign. Katy zal zowel te zien zijn in een tv-spot als op banners. Zo viert het merk het winterseizoen in de typische H&M stijl, known for its joy and togetherness. De campagne zal gelanceerd worden in november 2015, niet toevallig net voor de feestdagen. 

Katy Perry for H&M
3
Foto © H&M

H&M was de eerste plaats waar Katy experimenteerde met stijlen. Nog steeds houdt ze ervan H&M-stukken te integreren in haar wardrobe

“One of the reasons I love the holidays is being able to dress cozy and cute, which H&M executes so well for every budget.” - Katy Perry

De winkelketen koos voor deze California babe omdat ze fan zijn van haar ongelooflijk talent en de energie die ze uitstraalt. Haar eigen unieke stijl is iets wat de keten enorm bewondert. 

Katy Perry for H&M
3
Foto © Katy Perry
17.07.2015
Geschreven door Paulien SchellemansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten