0

Karlie Kloss en Jourdan Dunn voor Liu Jo

F
News

5

Topmodellen Karlie Kloss & Jourdan Dunn schitteren in de nieuwe SS2016-campagne van Liu Jo. Wat de ladies er zelf van vinden, lees je hier!

Liu Jo heeft haar nieuwe collectie voor de lente en zomer gelanceerd: #Viceversa. Het modemerk zet in op communicatiemiddelen. Ze kozen Karlie Kloss en Jourdan Dunn als gezichten voor deze campagne. Niet moeilijk als je weet dat deze 2 girls de meest populaire modellen op dit moment zijn.

Mister Cristiano Sturniolo, Global Marketing & Communication Director van Liu Jo (jup, een hele mond vol), geeft ons wat meer uitleg over deze shoot: 

Liu Jo lanceert #Viceversa
5
Foto © Chris Colls
Liu Jo lanceert #Viceversa
5
Foto © Chris Colls

Kun je ons wat meer vertellen over de campagne?

"De reclamecampagne brengt een boodschap verder: ook al draag je hetzelfde kleedje, heb je hetzelfde gevoel of gebeurt er iets op een moment, elke ervaring is uniek en verschilt van een andere. #Viceversa geeft de vrouw de kans om zich uniek en glamoureus te voelen tijdens het dragen van kledij. De collectie is gemaakt zodat elke vrouw zich mooi, sterk en sexy kan voelen, terwijl ze ook gewoon zichzelf kan zijn."

Liu Jo lanceert #Viceversa
5
Foto © Chris Colls
Liu Jo lanceert #Viceversa
5
Foto © Chris Colls

Waarom kozen jullie Karlie en Jourdan als modellen voor de campagne?

"Er is een specifieke Lio Jo-DNA. Die DNA toont zich via taal en afbeeldingen en is te zien bij de nieuwe collectie. Karlie en Jourdan vertellen een verhaal over de liefde en andere ervaringen. Ze brengen boodschappen die hetzelfde, maar tegelijk ook anders zijn."

Wat de modellen zelf vinden van deze gloednieuwe campagne en enkele inside tips lees je hier:

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

Jourdan: "Karlie en ik hebben elkaar ontmoet op de Prada-show in Milaan in 2008. We zagen elkaar en we hadden meteen een klik. Toen we beseften dat we op de zelfde dag verjaren, waren we echt connected. We zijn precies een tweeling die nu pas compleet is."

Karlie:"We hebben elkaar backstage ontmoet. Ik kan niet geloven dat we elkaar nu al 5 jaar kennen, we hebben enorm veel aan elkaar gehad."

Wie is jullie stijlicoon?

Jourdan: "Ik heb 2 stijliconen, Victoria Beckham en Aaliyah. Ik bewonder ze alle2, ze hebben zoveel bereikt en ze zijn echt vrouwelijke voorbeelden."

Karlie: "Mijn stijlicoon is Grace Kelly. Haar stijl is chic en tijdloos."

Wat zijn jullie beauty geheimen?

Jourdan: "Ik heb enorm veel producten gebruikt de afgelopen jaren en ik heb onlangs iets gevonden wat perfect is voor mij. Mijn beautygeheim is dat ik elke ochtend een intense Seven Step Japanese skin care routine doe. Ik ontschmink me ook altijd, waar ik ook ben of hoe laat het ook is. Je huid is superbelangrijk!"

Karlie:"Het innerlijke is enorm belangrijk. Als je je goed voelt, straal je dat ook uit. Ik probeer een balans te zoeken tussen gezond eten, te sporten en genoeg te slapen. Wanneer je je sterk voelt, zien anderen dat."

Wat is jullie favoriete kledingstuk van de Spring/Summer 2016-collectie van Liu Jo?

Jourdan: "Ik hou van de denim collectie, er waren super mooie stukken bij die je makkelijk kan mixen met andere stukken. Je kan ook gewoon 2 Liu Jo kledingsstukken combineren en voor de dubbele denim look gaan."

Karlie:"Ik smeekte het team van Liu Jo om een jeansjasje mee naar huis te nemen. Het jasje is ideaal voor de lente, het is prachtig en ik ben super excited om het volgend seizoen te dragen!"

Wat zijn de 3 onmisbare stukken die elke vrouw in haar wardrobe moet hebben volgens jullie? 

Jourdan: "Killer hells, een perfect lederen jasje en zonder twijfel een Liu Jo-jeans!"

Karlie: "Een perfect jeans, een comfortabel paar flats of hakken en een little black dress."

22.01.2016
Geschreven door Lauren De MaereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten