3

JUTTU is here!

F
News

JUTTU (anekdote in het Fins) opende op donderdag 12 november 2015 voor het 1st zijn deuren. En geen betere plek om dat te doen dan op de Meir in Antwerpen!

Bij JUTTU spot je geen rekken boordevol kleren maar wel peace and space. That’s all we need while shopping! 

Van food, fashion tot deco, in deze concept store vind je alles wat je modehartje begeert. Meer dan 60 lokale en internationale merken onder 1 dak? Kan gewoon niet slecht zijn!

JUTTU is here!
3
Foto © JUTTU

This is the place to be if you want to stand out want hier vind je geen mainstream merken maar 1 voor 1 unieke brands met elk een eigen verhaal. We’re exited! Voor de fashion lover onders ons: The Alchemist, o my bag!, Kings of Indigo & A beautiful story om er maar een paar op te noemen.

Does your house need a little lovin’? Dan vind je bij o.a. Flink, Storytiles, Ogreen en Papette zeker wel je goesting!

Geef toe, iedereen krijgt wel een hongertje tijdens het shoppen. But don’t worry, merken als Baru en Le monde en tube zijn er om jouw smaakpapillen scherp te houden

JUTTU is here!
3
Foto © JUTTU

JUTTU is meer dan alleen shoppen. Creative designers krijgen hier de kans om hun volledig te laten gaan en Veronique Leysen mag de spits afbijten. Met haar eigen breilabelMaurice Knitwear’ ontwierp ze speciaal voor JUTTU 3 stuks die ze in een pop-up space in de winkel kan verkopen.

Maar dat is niet alles. JUTTU is a gift that keeps on giving want, speciaal voor de opening, stellen 3 Belgische mode- en designbloggers hun favo JUTTU-items voor. Dit doen ze a.d.h.v een silhouette en een deco set up in de store. Aan al deze items hangt dan een Juttu (anekdote) vast die je kan vinden op hun blogs heardwearingClo Clo en thejourneyofruth.

Heb jij een speciale Juttu die je met iedereen wil delen? Check dan zeker hun Instagram. Via de  #JUTTUAntwerp -  #Lessbittermoreglitter kan jij je anekdote kwijt, of het nu grappig, triest of vrolijk is!

Like we said… the gift that keeps on giving. Want op zaterdag 14 november 2015 viert Juttu samen met jou de opening. In de straten rond de Meir kan je je persoonlijke JUTTUgram ontvangen (een grote krant met verhalen over de brands, stylingtips, opiniestukken en zoveel meer. Kijk dus goed uit naar de Juttu teams

De opening was alvast geslaagd! Dus als je de volgende keer eens in ’t Stad bent, don’t hesitate to go in! 

13.11.2015
Geschreven door Erika ApolinarioBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo