0

Just like the King & Queen

F
Trends

2
03.09.2011
Geschreven door Tim Van Steenbergen

Donderdagavond was ik te gast op de openingsavond van het Klara Festival in Het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel.

Samen met radiopresentatrice Lut Van der Eycken mocht ik in de loge het concert van Les Siècles o.l.v. François-Xavier Roth becommentariëren. Op het programma stond Liszt & Dvorak, prachtige muziek. Niet te moeilijk, bijzonder filmisch ... een ideale opener voor het Klara Festival. 

Op een bepaald ogenblik verscheen er een knapenkoor, wat zong vanuit de loge boven ons. Wij konden dat zelf niet zien, maar het publiek keek dan wel in onze richting. Achteraf vertelde Klara netmanager Chantal Pattyn, die in de zaal zat, dat we precies de King en Queen leken vanuit die positie. Beetje onwennig maar grappig.

Vrijdagochtend vroeg nog even snel een interview en dan de hele dag patrooncorrecties voor de nieuwe collectie uitgevoerd. De allerlaatste leveringen van de wintercollectie 2011-2012 ‘vliegen’ nog de deur uit richting Rusland, States, Australië, Japan, China…. 

Dus tijd voor iets nieuws. Het is soms best wel raar dat we als ontwerper altijd zo ver vooruit in de tijd denken en werken. Momenteel ben ik al bezig met winter 2012-2013, terwijl we eigenlijk nog geen deftige zomer 2011 gehad hebben. Hopelijk wordt het een beetje een mooie nazomer. Ik had al medelijden met mijn petekindjes die donderdag naar school moesten terwijl het plots stralend weer begon te worden.

met-presentatrice-Lut-Vandereycken
2
Foto © Belmodo

Deze week verscheen trouwens ook ons interieur in het magazine Knack Weekend. De reacties komen binnen, had ik niet zo verwacht, maar is eigenlijk niet zo vreemd wanneer iedereen een beetje bij je binnen kan gluren. Gelukkig was het netjes opgeruimd.

Dit weekend hou ik het nog een beetje rustig, met een zeetje op zondag. Volgende week staat er namelijk veel op de agenda: opening van de shop Luc.Duchene in Antwerpen, 2 avonden Miele Catwalk 2011, shoot voor de mannencollectie, presentatie van de designs voor een nieuwe opera in het Scala van Milaan. Dus nog even rushen voor de eigenlijke modeweken beginnen.

Gelukkig is de collectie bijna zoals ik ze in mijn hoofd had. Uiteraard blijft een mens bezig tot het allerlaatste moment. Tot hiertoe ben ik alvast een tevreden man.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten