0

Just an ordinary weekend ...

F
News

10
01.09.2014
Geschreven door Lisa Lapauw

Mijn weekend was 1 van de drukste ooit.

Just an ordinary weekend...
10
Foto © Lisa Lapauw

Vrijdagnamiddag hoorden we via via dat er die avond een secret concert was van Oscar and The Wolf in Knokke bij Nightshop, de pop-up villa met o.a. Ingrid Deuss. Het optreden was super intiem, en heel gezellig ... De motregen gaf zelf een extra cosyness doordat iedereen gezellig dicht bij elkaar en dichtbij de band stond. De stem van Max is met de accoustische versie van zijn nummers nog mysterieuzer en intrigerender dan op de plaat en ik kijk nu al uit naar hun volgende optreden in oktober.

Just an ordinary weekend...
10
Foto © Lisa Lapauw

Ik was er samen met mijn besties Nathalie Samain (fotografe voor o.a.. De Standaard Magazine) & Bieke Bettens (head of shoe design bij Urban Outfitters in Philadelphia).

Just an ordinary weekend...
10
Foto © Lisa Lapauw
Just an ordinary weekend...
10
Foto © Lisa Lapauw

Zaterdag was het van rommelmarkt spelen in Gent om oude spullen uit mijn stock kwijt te raken voor zeeeeer zachte prijsjes.

Just an ordinary weekend...
10
Foto © Lisa Lapauw

Rond 15:00 moest ik naar Brussel voor een fitting met de acteurs van een tv-commercial voor Volkswagen. Het productiehuis Caviar verzorgde de productie voor de job die de dag erna plaatsvond in Durbuy. Bij de fitting is het de bedoeling dat de acteurs alle kleding doorpassen, en dat we dan samen met de klant, de regisseur & het reclameagenstchap de juiste optie kiezen, in functie van het kleurenpallet van de spot en de personages die de acteurs vertolken.

Just an ordinary weekend...
10
Foto © Lisa Lapauw

Daarna naar Antwerpen voor het event van Converse dat plaats vond bij Avenue. Converse releasete the remastered version of the iconic converse cons weapon sneaker. De Converse peeps en UPR -het persbureau van Converse- zijn al sinds het ontstaan van CRUST grote fan, en bij deze was het een mooie gelegenheid om de mensen achter het merk eens te ontmoeten. Het was een super tof event, ongedwongen en een coole crowd die kwam opdagen.

Om dan vervolgens terug te keren naar Gent voor een tuinfeestje in de prachtige tuin van Clouds In My Coffee. Super leuke gipsy band die kwam optreden. Spijtig van de regen maar dat hield de feesters niet tegen om toch tot 07:00 ‘s morgens door te feesten.

Just an ordinary weekend...
10
Foto © Lisa Lapauw

Helaas moest ik al rond 0:30 het feest verlaten om mijn tocht naar Durbuy in te zetten. Alleen en met dat rotweer keek ik er wel wat tegen op. En terecht, want op de snelweg maakte ik nu toch een serieuze slip. Een kwartier pauze om mijn bevende handen weer onder controle te krijgen. Ik geloof plots toch in een lieve engelbewaarder. Of een goed karma ;-)  Tegen 03:00 arriveerde ik na spookachtige en mistige wegjes aan in Durbuy. Mijn wekker ging af om 6:30 en het voelde alsof ik mijn hoofd nog maar net had neergelegd.

Just an ordinary weekend...
10
Foto © Lisa Lapauw
Just an ordinary weekend...
10
Foto © Lisa Lapauw

De commercial voor Volkswagen zelf verliep heel vlot maar door de technische complexe shots was het toch 20:00 tegen dat alles er op stond. De d.o.p. -director off photographer = cameraman- van dienst was niemand minder dan Nicolas Karakatsanis (Rundskop) die heel zelden nog in België werkt door zijn bloeiende carrière in de States. Het was geleden van mijn 1ste film als costumière -Linkeroever van Pieter Van Hees met o.a. Matthias Schoenaerts, een 7tal jaar geleden- dat ik nog gewerkt had met Nicolas.

De thuiskomst om 22:00 werd beloond met een warme douche en een slaap die 12:00 duurde. Maandagochtend … de start van mijn weekend ;-)

Credits: Nightshop, Oscar and the Wolf, Nathalie Samain, Bieke Bettens, Converse, Avenue, UPR, cons weapon sneaker, Clouds in my Coffee, Caviarcontent

Quote: “I don’t wanna be your friend babe, there’s no other way. I’m the one so baby don’t pretend”  
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten