0

Jules en Jeanne op reis

F
Looks

4
26.08.2016
Geschreven door Belmodo Kids Special

Onze oma is 60 jaar geworden en nam heel de familie in juli mee naar een prachtig huis in Frankrijk waar we met al mijn neefjes en nichtje de tijd van ons leven konden hebben.

Hier hebben wij heel hard naar uitgekeken. Op vakantie in Frankrijk was alles veel leuker dan thuis. Wij mochten niet alleen heel laat opblijven, maar konden dankzij het mooie weer ook heel de dag buiten spelen.

Jules : Short + hemd GAP, sneakers Converse via Zalando
Jeanne: Pinafore rok Name It, top GAP, sneakers Converse via Zalando
4
Foto © Isabelle Delanghe
Jules : Short + hemd GAP, sneakers Converse via Zalando
Jeanne: Pinafore rok Name It, top GAP, sneakers Converse via Zalando
4
Foto © Isabel Delanghe

Oh en uiteraard ook heel veel ijsjes eten. Onze mama zegt dat denim altijd een goed idee is en aangezien ze ook zegt dat mama altijd gelijk heeft, zullen we haar maar geloven. 

Ik, Jules, draag graag jeansbroeken. Mijn zus daarentegen, die wil steeds rokjes aantrekken. Echt, ik overdrijf niet wanneer ik zeg dat mijn mama elke dag vraagt of ze nu als-je-blief eens een broek wil dragen.

Ik denk dat ze het gevecht een beetje heeft opgegeven, want wanneer mijn mama tegenwoordig kleertjes koopt voor ons, brengt ze enkel nog jurkjes en rokjes mee voor Jeanne. Ze is best koppig die zus van mij en je kan dus wel stellen dat ze het rokjes-gevecht gewonnen heeft. 

Jules : Short + hemd GAP, sneakers Converse via Zalando
Jeanne: Pinafore rok Name It, top GAP, sneakers Converse via Zalando
4
Foto © Isabel Delanghe

Wat zo leuk is aan denim dragen is dat onze mama nooit boos is wanneer we ons vuil maken omdat - ja, dat zegt ze ook altijd - dat zo makkelijk wast en stevig is. Nu ja, onze mama kan zeggen wat ze wilt, wij zijn gewoon blij dat we ongeneerd kunnen ravotten

WEARING

  • Jules: short + hemd GAP en sneakers van Converse via Zalando
  • Jeanne: pinafore rok Name It, top GAP en sneakers van Converse via Zalando

Kids special, thanks to Zalando! Ontdek Zalando op Facebook, Pinterest, TwitterInstagram en YouTube

Zalando trakteert tijdens de Belmodo Kids Week

Bovendien scoor je van maandag 22 augustus 2016 t.e.m. zondag 11 september 2016 de mooiste items uit de Zalando-kidscollectie met 15% korting. Zo zullen ook jouw mini's stralen tijdens hun eerste schoolweken!

  • Vouchercode: KDSBLMAFB
  • Korting: 15% op een minimale bestelwaarde van € 100
  • Voorwaarden:  De kortingscode van 15% is geldig van 22.08.2016 t/m 11.09.2016  bij orders met een minimale bestelwaarde van € 100 (express levering kosten niet inbegrepen). Enkele merken kunnen uitgesloten zijn van deze actie. De kortingscode is uitsluitend geldig op de Kids categorie. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties en is niet inwisselbaar voor geld. Lounge-artikelen zijn uitgesloten. Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen. Eén keer bruikbaar per klant.

Alle kleding verkrijgbaar bij Zalando
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten