0

Jouw beauty routine in 10 minuten

B
Make-up

3

Hoe er in no time als een beauty queen uitzien? We got you! Met onze tips zie je er zonder twijfel uit om door een ringetje te halen.

We kennen het allemaal, the struggle to get up, 20 x snoozen en voor je het weet heb je nog maar 10 minuten om je klaar te maken. In plaats van meteen de deur uit te gaan geven wij je enkele tips om er in no time tip top uit te zien.

Keep it simple

In tijdsnood? Ga voor een no makeup look. Breng enkel concealer aan waar nodig. Doe dit onder je ogen en op oneffenheden, zo zie je er minder vermoeid uit. Blenden hoeft nog niet, dit doe je later.

BB-cream

Skip foundation want daar heb je geen tijd voor. Ga in de plaats voor BB-cream en blend het (samen met de concealer) in met een beautyspons of je vingers. Omdat BB-cream een lichte formule heeft, hoef je je geen zorgen te maken voor lastige strepen.

Brow game strong

Don’t forget the brows. Ze brengen tenslotte jouw gezicht in balans. Gebruik hiervoor  een wenkbrauwgel als deze van M.A.C. Die temt jouw wenkbrauwen en houdt ze op hun plaats.

Lashes for days

Voor eyeliner heb je geen tijd. Om er toch bright and awake uit te zien kan je je wimpers krullen. Een leuke optie is deze van Bobbi Brown. Een laagje mascara en klaar! Mijn favoriet: Noir Couture van Givenchy.

Let your lips do the talking

Wat beter dan een bold lip om er instant glamorous uit te zien?  Ga voor de vampy look door een donker kleurtje te gebruiken als Diva van Mac. Maar de snelste oplossing blijft de simpele clear lipgloss.

NYC Clear Lipgloss
3
Foto © NYC

Messy hair don’t care

De messy bun is jouw go-to als je in tijdsnood zit. Maak je look af met een leuke haarband of speld en je gaat meteen van basic naar stylish. Een mooi aanbod aan haaraccessoires spot je bij Asos. 

Open Bar Bun Holder
3
Foto © Asos
30.09.2015
Geschreven door Erika ApolinarioWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten