0

Josje signeert @ Waasland Shopping Center

F
News

2

Queen J pronkt zo fier als een pauw met haar #dresscodejosje en het is haar van harte gegund. Wij kunnen alvast niet wachten tot zaterdag 15 oktober 2016, want dan signeert Josje haar boek @ Waasland Shopping Center!

Was jij erbij op de boeklancering van #dresscodejosje? Dan kon je zeker en vast vanop de eerste rij ontdekken hoe geliefd Josje is bij haar fans. Ze organiseert zowel voor de aan- als de afwezigen een tweede event om haar te ontmoeten en je exemplaar persoonlijk te laten ondertekenen. En dit spannend moment kan je beleven tijdens je shopping @ Waasland Shopping Center.

#dresscodejosje draait om een eigen stijl. Wat is een topoutfit waard als je je niet goed in je vel voelt? Josje benadrukt dat ze graag een inspiratiebron is, maar je moet dragen wat je wil en zijn wie je wil. Amen to that.

In de 200 pagina’s van haar boek wordt duidelijk dat het allesbehalve een stijlbijbel is, maar eerder dat duwtje in de rug geeft om fier te zijn op jezelf. Welk accessoire maakt Josjes outfit compleet? Voor sommigen een vraag, voor anderen een weet. Haal je exemplaar in huis tegen zaterdag 15 oktober 2016 en koop het nu o.a. bij Standaard Boekhandel voor maar liefst € 22,95.

Droom je ervan om de personal drive van deze wonderwoman in levenden lijve te ervaren? Josje verwacht je van 14 tot 16 u. 

Waasland Shopping Center
2
Foto © Waasland Shopping Center

See you @ Waasland Shopping Center, pretty peeps!

01.10.2016
Geschreven door Claudia MoeykensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten