0

Join YSL Black Opium Experience

B
Fragrances

4

YSL lanceert zijn Black Opium parfum in Amsterdam met een spetterende party op 25 september

Exact 1 jaar geleden werd Black Opium gelanceerd by Yves Saint Laurent Beauté. Black Opium is een sterk parfum dat vooral in winter echt tot z’n recht komt. Met z’n verschillende geurenfases voel je je meteen 100% vrouwelijk en geeft het je een extra dosis zelfvertrouwen. Het eau de parfum is samengesteld op basis van zwarte koffie en flowers of jasmine.

Bij het dragen van dit geurtje komt er eerst een black coffee shot vrij waardoor je een adrenaline boost krijgt. Daarna verandert het zich in een bloemige geur die 100% femininity oproept. Voor de nieuwe campagne toont Britse model Edie Campbell zich van haar beste kant met een hoog rock 'n roll gehalte en weet die ook perfect over te brengen!

Join #YSLBlackOpiumExperience
4
Foto © Pinterest

Nu, 1 jaar later, brengt Yves Saint Laurent Beauté de nieuwe variant uit van het iconic geurtje: Black Opium Eau De Toilette. Nog steeds met dezelfde basis, maar met een frissere touch verwerkt met groene geurnoten die het iets zachter en bloemiger maakt. Speciaal voor dames die houden van net dat tikkeltje meer glamour en sensualiteit, maar die vasthouden aan de rock-attitude van Black Opium!

Voor de eerste verjaardag van Black Opium organiseert YSL Beauté, samen met Belmodo, een top event in hartje Amsterdam op vrijdag 25 september 2015. Voor de voorstelling van het nieuwe parfum-jasje zal de Antwerpse blogster Lima Ché herself aanwezig zijn, awesome! Bereid je voor op een avond vol surprises, funky beats and YSL bubbels! Het wordt zonder twijfel een spetterende avond om nooit te vergeten!

Join #YSLBlackOpiumExperience
4
Foto © #YSLBlackOpiumExperience
Join #YSLBlackOpiumExperience
4
Foto © YSLBlackOpiumExperience

Wil jij de @yslbeauty party in Amsterdam bijwonen? Join Lima Ché door jouw Black Opium look te delen en #YSLBlackOpiumExperience te gebruiken. Discover more op YSLBlackOpiumExperience.com!

14.09.2015
Geschreven door Elisabeth AdriaenssensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten