0

Join the madness

F
News

1

Tomorrowland moet wel thé event of the year zijn. Nu openen ze een brand new concept store en wij zijn benieuwd!

Jammer genoeg moeten sommige onder ons uren achter het scherm doorbrengen om without a chance een ticket te bemachtigen. But, we have good news, op zaterdag 3 oktober 2015 opent Tomorland hun allereerste Boutique en dit nergens minder dan in de Kammenstraat, het kloppend hart van de Antwerpse modewijk. Je kan je dus verwachten aan een mix van misterie, originaliteit en creativiteit.

Net als op Tomorrowland betreed je een nieuw magisch land vol verhalen. Zo vindt iedereen er wel zijn zin. Fashionista's kunnen genieten van een uitgebreide modecollectie die gaat van verschillende collabs tot hun eigen wintercollectie. Aan de music lover hebben ze natuurlijk ook gedacht, die kan verdwalen in de voorraad beats en tracks. De sfeer zal er without a doubt inzitten. 

Het adembenemend decor brengt je nog meer in de feeststemming terwijl een mixologist zalige cocktails voor jou fixt. Bovendien heb je de Tomorrowland History Room gemaakt waar je verhalen vanuit de hele wereld onder één dak vindt. Dit is echt heaven on earth voor de People of Tomorrow. Benieuwd naar meer? Zet zaterdag 3 oktober 2015 alvast in jouw agenda en come join the madness!

02.10.2015
Geschreven door Erika ApolinarioWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten