0

Join de #moveyourlee-night

F
News

1

Jeanslabel Lee viert zijn nieuwe #moveyourlee-campagne samen met jou op donderdag 6 oktober 2016. Schrijf je snel in voor de wedstrijd en wie weet mogen wij jou verwachten!

Shop ‘till you drop boys and girls! Lee viert zijn nieuwe #moveyourlee-campagne and you’re invited. Neem snel deel aan de wedstrijd en bemachtig een exclusief plaatsje op de guest list.

Op donderdag 6 oktober 2016 organiseert LEE samen met Belmodo een nieuwe exclusive shopping night in Antwerpen en jij maakt kans om samen met je +1 hier aanwezig te zijn.

Ontdek de nieuwste #moveyourlee-campagne met een drankje in de hand en de fashionable tips & tricks van de enige echte Tiany Kiriloff, en breng zo je outfit nog meer on point. Op dit event geniet je verder ook nog van een korting van 20% op de volledige collectie! Dé perfecte gelegenheid om je favoriete stukken te scoren.

Wacht niet langer, schrijf je vlug in op de wedstrijd via deze link en wie weet mogen wij jou en je +1 op donderdag 6 oktober 2016 vanaf 19:00 verwachten in de LEE-store te Antwerpen!

05.10.2016
Geschreven door Nina ReunesWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten