0

Jingle bells all over London!

F
News

1
11.11.2011
Geschreven door Linda Van Waesberge

X-Mas starts in London. De etalages van Harvey Nichols schitteren letterlijk in volle glorie, dit jaar dankzij de samenwerking met Swarovski en blinkende steentjes.

Bij Harrods zijn ze nog volop bezig, ook hier een en al sprookjesachtige pracht en praal! Verleiding lijkt het codewoord voor hedendaagse ranke feeën en hun strak in het pak zittende prins. Wat ik al zei, sprookjes!

De onweerstaanbare traditionele Freddie beertjes staan klaar om in menige kerstsok te belanden.

Heerlijk ronddwalen in de prachtige Food Hall van Harrods. Hmmmmmm...

Belgische lingerie in London!

Carine Gilson is een Brusselse lingerie ontwerpster, befaamd om haar exclusieve luxueuze lingerie in de fijnste zijde en de mooiste kant. Hier geen made in China, alles wordt met de grootste zorg en vakmanschap in haar atelier in de buurt van het Zuidstation gemaakt.

Carine opende een paar weken terug een prachtige boetiek in London, Pontstreet 11.

De winkel is een parel, de paskamer een oase van rust en esthetiek. Check Carine Gilson's collectie online via haar website. 

 

Teatime!

De Brussels Boutiqk wordt opgebouwd:

We zijn hier in het St.Pancras Renaissance Hotel op de Brussels Day, een promotiedag voor Brussel. Er is veel volk, iedereen is content. Le tout Bruxelles is op het appèl, een pak Londenaars hebben gevolg gegeven aan de uitnodiging en netwerken mee.

 

www.visitbrussels.be

Minder leuk, 's nachts afbreken en inladen!

Slapen!

De volgende ochtend, nog snel langs Liberty's & Antropologie.

Maar vooral naar het fabuleuze Antropologie, een winkel naar mijn hart. Spijtig, nog niet in België, online shoppen en kijken kan via de Antropologie website. Hier vind ik mijn ...

Hebbenmoment van de dag!

helaas, te duur... én we moeten weg....

Her en der duiken symbolen van de nakende Olympische Spelen op. Maar eerst nog een laatste glas! Dan het Zuidstation = thuis!

Laat op de avond kwam de ploeg van "Man bijt hond" nog langs voor een item "tips voor de onderhandelaars", hoe blijven ze er treffelijk uitzien tijdens lange onderhandelingen. Benieuwd hoe dat er zal uitzien...

In de volgende blogpost trek ik naar Antwerpen, voor de persdagen met de nieuwe lente-en zomercollecties en hoe je twee dagen in één dag propt...
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten