0

Jill killed it

F

4
30.08.2016
Geschreven door Lars Lagaisse

Kill Jill aka Jill de Greef, it-girl uit Pink Ambition heeft haar eigen kledinglabel gelanceerd.

Ik beken, Pink Ambition was mijn guilty pleasure afgelopen jaar. Het was de perfecte gelegenheid om de girls uit te nodigen, cosmopolitans te drinken en je klaar te stomen voor Temptation Island, yup another guilty pleasure.

In het geval je onder een steen woonde, Pink Ambition is een reality show op VIJF waarin je 5 Instagramsterren kan volgen in hun girly & glamourous life, én goed nieuws, vanaf morgen zijn ze weer op je scherm!

Jill killed it
4
Foto © Kill Jill

Jill De Greef kan sinds kort iets toevoegen aan haar resem it-activiteiten, zijnde co-founder of fashion brand Kill Jill. Haar partner in fashion crime is Sarah Parent. Sarah won in 2014 de prijs van ‘Gentse student-ondernemer van het jaar‘. Ze ontwierp toen een driedelig badpak, de ‘zikini’, wat een samentrekking is van ‘zipper‘ en ‘bikini’. Het badpak kan door middel van enkele ritsen omgevormd worden tot een bikini en zou voor elk lichaam passen.

Onder het motto, never change a winning team, ging Sarah verder aan de slag en breidde ze een vervolg aan dit concept en lanceerde ze samen met Jill de Greef de zipper dress in pink & black.

Jill killed it
4
Foto © Kill Jill
Jill killed it
4
Foto © Kill Jill

Deze twee jurken zijn te koop online samen met de mirror clutch & zipper choker.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten