0

Je gaat naar je schoonheidsinstituut voor Maria Galland

B
Make-up

7
23.07.2016
Geschreven door Nanja Massy

Maria wie? Dat was ook mijn eerste reactie toen ik van het merk hoorde. Ik ben het gewoon om mijn make-up en verzorgingsproducten buiten de schoonheidsinstituten te kopen dus ik werd heel nieuwsgierig naar deze lijn.

Al meer dan 50 jaar is het motto van Maria Galland: zelfbewustzijn, levensvreugde en persoonlijkheid. Het is een internationaal cosmeticamerk dat exclusief verkrijgbaar is bij schoonheidsinstituten en spa’s. Het concept berust op unieke producten, persoonlijke behandelingen en advies. Het merk berust op topkwaliteit, innovaties en de bijzonder effectieve en individuele behandelingen met onmiddellijk resultaat.

Je gaat naar je schoonheidsinstituut voor Maria Galland
7
Foto © Morgane Gielen

Ze hebben een ruim assortiment van:

  • Gezichtsverzorging
  • Lichaamsverzorging
  • Dermatologische lijn voor de gevoelige huid
  • Zonneproducten
  • Mannenlijn
  • Make-up
Maria Galland Duo Poeder: Bronzer en blush
7
Foto © Morgane Gielen

Hier moest ik het fijne van weten. Als make-upartiest leg ik graag de nadruk op hun gelaatsverzorgings en make-uplijn. Ik creëerde een sunkissed look met behulp van hun Duo Poeder: Bronzer en blush. Heel makkelijk dus, zo’n twee-in-één palet. Wat bronspoeder over heel het gelaat met behulp van een kabuki-borstel. Deze zorgt ervoor dat het poeder gelijkmatig over heel het gezicht verdeeld wordt.

Met een fijner penseel breng ik wat blush aan op de appeltjes van m'n wangen om het geheel niet te dof te maken. Deze rooskleurige blush zorgt meteen voor een frisse toets op een zongebruinde huid (die ik hopelijk binnenkort niet zelf meer hoef te creëren).

Ombre Unique collectie
7
Foto © Morgane Gielen

Ik blijf voor deze look in aardetinten werken en plaats op de ogen de kleuren uit de Ombre Unique collectie: 22, Perle De Lune, een matte bruine kleur en 27, Reflets D’Or een glanzend rosé. Meer heb je deze zomer niet nodig om een mooie look te maken.

Intensive Hydrating Cream & Hydrating Cooling Mask
7
Foto © Morgane Gielen

Voor ik me opmaakte, genoot ik van hun Hydrating Cooling Mask. Het is een masker met een zachte en rijke gel-crème voor een maximale hydratatie en ontspanning van de huid. Meteen na het aanbrengen krijgt je gezicht een intens fris gevoel en wordt de opperhuid gestimuleerd. Een dikke laag aanbrengen over je gezicht, hals en de contour van je ogen. Minimaal 5 minuten laten inwerken en afvegen zonder te spoelen.

Nadien plaats ik hun zachte dagcrème, de Intensive Hydrating Cream. Deze crème heeft intensief hydraterende werkstoffen die onmiddellijk en urenlang hydrateren, zalig!

Je gaat naar je schoonheidsinstituut voor Maria Galland
7
Foto © Morgane Gielen
Je gaat naar je schoonheidsinstituut voor Maria Galland
7
Foto © Morgane Gielen

Wat me meteen opvalt zijn hun simpele maar mooie verpakkingen. Bij het openen van de poeders en crèmes word je meteen meegenomen door hun heerlijke geur. Je moet het zelf maar eens proberen. Meer informatie over het luxemerk Maria Galland via hun website.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten