1

Is David Beckham nog steeds hot?

F
News

David Beckham mag dan wel afgeschreven zijn bij H&M, wij vinden hem wel nog steeds hot! Dit is waarom:

Ik ben er nog altijd niet goed van. David Beckham werd geruild voor Abel Tesfaye, beter gekend als The Weeknd, door H&M.  Hij zal dus geen collectie meer uitbrengen in samenwerking met de kledingketen. Dit in een poging om jonge shoppers aan te spreken. Want mister Beckham is opeens té oud en niet cool meer? Nonsens, toch?   

Vandaag is de eens zo succesvolle voetballer uitgegroeid tot een stijlicoon pur sang. En niet alleen voor zijn fashion taste is hij een voorbeeld. Ik schud even wat redenen uit mijn mouw om jullie te overtuigen dat David Beckham still smoking hot is!

Age is just a number

David Beckham mag dan wel net de 40 zijn gepasseerd, maar ik zou onmiddellijk tekenen om er zo uit te zien op mijn veertigste! Zijn lichaam is better in shape dan dat van de doorsnee twintiger. En die body is ook gewild door heel wat fashion brands, en ongelijk kunnen we ze niet geven!

Hair game on point

Ken je iemand die meer haar stijlen heeft gehad dan David Beckham? Hij wist sneller van kapsel te wisselen dan wij van schoenen.

Of hij nu een kale knikker, vlechten of een man bun had? Niemand ontkent het, he’s always shining.  Op de een of andere manier ziet hij er altijd sexy uit. Deze kameleon is een trendsetter, for sure!

The perfect husband

Ook op liefdesvlak heeft hij gescoord! Victoria Beckham staat al 17 jaar trouw aan de zijde van haar hubby. En ook zij is een succesverhaal. We kennen haar allemaal als, stop right nowthank you very much, Posh spice

Naast zangeres heeft ze ook furore gemaakt als model, business woman en vandaag maakt ze name & fame in de modewereld. Heel wat celebs zijn al gespot in een high fashion-creatie van Victoria Beckham. Van een power couple gesproken.

A loving dad

Hij lijkt ook de perfecte vader te zijn voor zijn 4 kinderen. Op social media duiken er heel wat foto’s op waar je hem tijd ziet spenderen met zijn kids.

En wat ben ik jaloers op zijn kinderen. Ze lijken zijn goede genen te hebben geërfd. En geef toe, life’s easier als je jezelf een Beckham kunt noemen. Maar gaan ze ooit hun vader inhalen qua looks? Lijkt me heel moeilijk om die te overstijgen, maar time will tell.

Het gezin lijkt ook een poel van talent te zijn. Brooklyn, de 17-jarige zoon is fotograaf, en werkte o.a. al samen met Burberry. Hij werd dit jaar ook het gezicht van kledingketen Pull&Bear. Maar ook de andere boys blijven niet stilzitten. De 14-jarige Romeo heeft model gestaan voor Burberry en Cruz bracht net zijn eerste single uit, en dat op 11 jarige leeftijd!

En dan is er nog de mini-fashionista Harper. De jongste telg (5) van het gezin heeft samen met haar mama Victoria een T-shirt ontworpen voor het goede doel. Harper verzorgde de tekening die op de ontwerpen te zien zijn.

A golden heart

En last but not least, hij heeft een gouden hart! Hij zet zich in als ambassadeur voor UNICEF en samen met Victoria heeft hij het Victoria and David Beckham Charitable Trust opgericht. Dat vooral bedoeld is om geld in te zamelen voor zieke en kinderen met een beperking. Oh, can you feel the love?

Conclusie: David Beckham is zeker en vast niet afgeschreven, integendeel! Hij is een voorbeeld op vele vlakken! Spread the love, peeps!

10.01.2017
Geschreven door Davy SpitaelsBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

WCD17 met Tiany Kiriloff en Zalando


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin een Atelier Box van Atelier Veritas

Deelnemen

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

01.09.2017 - 03.09.2017

Bread & Butter by Zalando

01.09.2017 - 03.09.2017

Bread & Butter by Zalando

Ontdek meer

Guest editor

Tine en Fien Prophete

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een Atelier Box van Atelier Veritas

Deelnemen
Agenda

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

01.09.2017 - 03.09.2017

Bread & Butter by Zalando

01.09.2017 - 03.09.2017

Bread & Butter by Zalando

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo