0

Instagram als geheugensteuntje

F
News

9
24.12.2012
Geschreven door Leroy Aznam

Aan het einde van het jaar hou je altijd een recap van wat je allemaal hebt gedaan. Dan besef je ineens hoe snel de tijd gaat.

In mijn beleving gaat de tijd zo snel dat ik niet eens meer weet wat ik een week eerder heb gedaan. Als iemand aan mij vraagt wat ik afgelopen weekend heb gedaan of het weekend ervoor, dan weet ik het echt niet meer.

Sla ik dingen niet op? Of ben ik veel te druk bezig met social media dat ik er met mijn gedachten niet bij ben? Geen idee! Wat ik wel weet, is dat ik Instagram gebruik om antwoord te geven op eerdergenoemde vragen. "Leroy, wat heb je afgelopen weekend gedaan?" Mijn antwoord is dan, "momentje, ik kijk even op Instagram!". Ik weet het, het is te erg! Misschien een goed puntje voor op mijn lijst van goede voornemens: minder tijd investeren in social media! Hmmmm, we zien wel ;).

Hier op de foto met de hoofdredactrice van de Nederlandse Glamour, tijdens de Dutch Fashion Awards in Den Haag.

Dutch_Fashion_Awards
9
Foto © Leroy Aznam

Voor een project was ik in Frankfurt en mijn vlucht terug was heel vroeg in de ochtend. Ik hou van grote steden die nog 'slapen' en op het punt staan om wakker te worden.

Het Deense merk Samsoe & Samsoe organiseerde voor hun friends in Nederland een kleine borrel. Hier een foto van de Nederlandse Bloggers Anna van NSMBL.nl en Sabrina van AfterDRK.com.

Samsoe_Samsoe_event
9
Foto © Leroy Aznam

Tijdens Thanksgiving hield de Tiffany & Co. winkel in Amsterdam een kleine cocktail party. Hier op de foto met Saskia van Vogue NL en Tessy van Glamour NL.

Tiffany
9
Foto © Leroy Aznam

Ik vind het nooit erg als het koud begint te worden, vooral als de zon schijnt. Hier een foto van 1 van de 1ste koude dagen in Amsterdam.

Shopping
9
Foto © Leroy Aznam

Het Centraal Museum in Utrecht host een tentoonstelling over jeans. Alles wat je wilt weten over dit kledingstuk is hier te vinden. Echt een aanrader!

JEANS_expositie_utrecht
9
Foto © Leroy Aznam

Bulgari komt in februari met een nieuwe mannenlucht. Ik kreeg alvast een preview ;).

Bulgari
9
Foto © Leroy Aznam

Nederlands merk Scotch & Soda gaf een kerstfeestje, daar stond ik dan tot in de vroege uurtjes op de dansvloer.

ScotchNSoda_christmas
9
Foto © Leroy Aznam

Hier op de foto met de leukste fashion PR/marketing dames van Amsterdam, tijdens een afscheidsfeestje in Canal House.

Afscheidsfeestje
9
Foto © Leroy AznamWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten