0

Indian adventures!

F
News

10
08.11.2013
Geschreven door Tom Depoortere

Het begin van de week stond volledig in het teken van onze reis naar Indië ...

De laatste modellen moesten nog gelanceerd worden voor de nieuwe wintercollectie, de 1ste fittings moesten gebeuren en we konden nog efkes wild gaan met sequins om onze sjaals te lanceren.

BELMODO-TOM-DE-POORTERE-3
10
Foto © Essentiel
BELMODO-TOM-DE-POORTERE-10
10
Foto © Essentiel

Een ander HEEL belangrijk puntje op onze agenda was de selectie van onze campagnefoto’s die we vorige week hadden getrokken met niemand minder dan Hanne Gaby Odiele. Een heel moeilijke klus, aangezien we ontzettend veel beelden hadden die TOP waren en het moeilijk werd om te kiezen ... Uiteindelijk met een flesje wijn erbij en enkele lichte discussie’s zijn Inge, Eva (onze grafisch designer) en ik er toch uitgekomen. Hoewel, we hebben nog altijd het dubbele van de uiteindelijke foto’s die we nodig hebben...

BELMODO-TOM-DE-POORTERE-6
10
Foto © Essentiel

’s Avonds had ik nog een zwaar karwei op de planning staan, nl. Mijn bagage maken ... hahaha ... Dit keer heb ik echt voor de traveling light optie gekozen.

Belmodo-Tom-De-Poortere-1
10
Foto © Essentiel

En dan ’s morgens vroeg op om naar New Delhi te vertrekken.

BELMODO-TOM-DE-POORTERE-11
10
Foto © Essentiel

Om dan ’s avonds laat aan te komen in de immense luchthaven ... met zijn “prachtige” vloerbekleding! De douane echter mag er echt wel zijn!

BELMODO-TOM-DE-POORTERE-2
10
Foto © Essentiel
BELMODO-TOM-DE-POORTERE-9
10
Foto © Essentiel

Het avontuur begon natuurlijk met onze taxi! We kregen een minivan, en boy, was dat een treat! Ik was een reus vergeleken met de blikken doos, maar al bij al toch nog comfortabel. Inge en ik lagen in een deuk met onze taxichauffeur die onophoudelijk aan het geeuwen was (lees: zonder stoppen), we hebben ons echt soms afgevraagd of hij sommige bruggen kon oversteken, en niet echt willen stilstaan bij het feit dat zijn dashboard compleet pikkedonker was zonder enige verlichting.

BELMODO-TOM-DE-POORTERE-4
10
Foto © Essentiel
BELMODO-TOM-DE-POORTERE-5
10
Foto © Essentiel

In ieder geval, ik zit hier nu veilig en wel in het hotel dit artikeltje uit te typen, dus we zijn er geraakt! Stay tuned voor meer crazy adventures hier in Indië!

Get haunted, stay VIP!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten