0

In rechte lijn naar de modeweek

F
Looks

2
01.09.2011
Geschreven door Tim Van Steenbergen

Alweer drukke tijden. Eigenlijk altijd. De glitter en glamour van het vak beperkt zich tot minder dan 5%. De andere 95% bestaat uit hard werken, maar daar doe ik het voor.

Ik ben het gewend ondertussen, heb er resultaat en voldoening van. Ik beschouw mijn guest editorschap dan ook als een agenda, waarin ik een inkijk in mijn leven geef. Mijn agenda zit vol. Ik probeer momenteel alle interviewaanvragen te blokkeren, maar ik maak voor Belmodo.tv graag een uitzondering door onze samenwerking voor Miele Catwalk.

Afgelopen weekend nog een interieurshoot gehad bij mij thuis ... de hele dag foto's, interview ... en dat tijdens volle voorbereiding van de zomercollectie 2012. Soms eet de pers mij op, maar het hoort er uiteraard bij. Ik heb voor Delta Light een lamp ontworpen die eind oktober wordt gelanceerd. Het wordt een exclusieve presentatie samen met de zomercollectie van volgend jaar. Veel kan ik er nog niet over kwijt, maar het belooft!

Veerle Windels heeft hier in elk geval al een voorsmaakje van gekregen & schrijft een interieurspecial voor de krant De Standaard. Publicatie voor ergens begin oktober. Voor het 'lamp verhaal' volgen nog een hele reeks interviews, oktober is namelijk ook de maand van de interieur- & designspecials.

Dit weekend was druk voor mij. Weekend is zelfs even geen weekend meer want het is te druk in de aanloop naar de modeweken. Ik heb er veel zin in, alles zit op schema. Tot nu toe ben ik zeer tevreden. De mannencollectie is klaar - ik ontwerp & verkoop die enkel samen met de damescollectie - en ik kan eigenlijk al niet wachten om het zelf te gaan dragen. De laatste 2 seizoenen hebben we de mannencollectie geskipt wegens te veel internationale projecten. Maar op vraag van een aantal stores krijgen we dus nu de comeback. Het is een compact draagbare en speels stijlvolle collectie bestaande uit stuks die ik zelf de voorbije 2 seizoenen heb gemist. 

Veerle Windels
2
Foto © Tim Van Steenbergen

De damescollectie is uiteraard een stuk uitgebreider en is in volle gang. We zitten zowat in de finale fase zodat we alles goed op tijd kunnen voorbereiden voor de modeweek. Ik hou niet van last minute stress, dan neemt een mens vaak foute beslissingen. Wat het worden zal, houden we nog even spannend. Het zal vooral een positief karakter dragen.

Momenteel is de wintercollectie trouwens in volle verkoop in de winkels en het gaat prima. Op donderdag 8 & vrijdag 9 september tonen we daaruit een selectie tijdens Miele Catwalk 2011. Momenteel hangt hier alles nog netjes op een kleerhanger maar we kijken er alvast naar uit om het in 3D te zien in Tour & Taxis in Brussel.

Wordt vervolgd!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten