0

ILKECOP presents her newborn Ideal Vice

F
News

10

Kleine kindjes worden groot, net zoals de collecties van ILKECOP! Ontdek hier haar kersverse Ideal Vice wintercollectie.

Ilke is geboren en getogen in Antwerpen, maar haar hart verloor ze in het warme Brussel. Deze 28-jarige modeontwerpster weet haar mannetje te staan in de modewereld en behoort tegenwoordig tot één van de meest getalenteerde fashion designers van ons land. 

Met haar eigenzinnige en ruimdenkende visie op fashion, slaagt ze erin verbazing en plezier op te wekken bij haar publiek.

Paarse achtergrond met blauwe cardigan ILKECOP
10
Foto © Shari Ruzzi
Sweaters ILKECOP
10
Foto © Shari Ruzzi
Paarse achtergrond met close up 3 modellen ILKECOP
10
Foto © Shari Ruzzi
"Als kunsthistoricus en jonge designer kijk ik met een verfrissende blik naar vrouwenkleding. Ik probeer collecties te creëren die nooit vanzelfsprekend zijn, maar verbazing en plezier opwekken" - Ilke Cop.

ILKECOP is een Belgische merk dat duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Ze streeft naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Dit doet ze door op een ethisch verantwoorde en ecologische manier om te gaan met de productie van haar high-end womenswear collecties. In februari 2016 won Ilke Cop de Future of Fashion-prijs, waardoor ze tijdens de Fashion Days van Parijs mag pronken met haar collecties. Watch out!

1_kleur
10
Foto © Shari Ruzzi
Modellen in boom ILKECOP
10
Foto © Shari Ruzzi
Gele Kimono van Ideal Vice wintercollectie van ILKECOP
10
Foto © Shari Ruzzi

De combinatie van intrigerende kleuren, onverwachte stoffen en handgeborduurde versieringen kleuren deze kersverse collectie. Ook de edgy en speelse kant van ILKECOP is duidelijk herkenbaar in alle kledingstuks. 

Vind deze winter jouw fashionable kimono, lange rok, crop-top en baggy sweater in haar verkooppunten. Ben je niet echt een ijsbeer? Dan kan je kiezen voor ILKECOP’s prachtige winterjas of diepblauwe cardigan.

3_kleur_x
10
Foto © Shari Ruzzi
Ruitjes jas ILKECOP
10
Foto © Shari Ruzzi
Oranje achtergrond met modellen aan boom ILKECOP
10
Foto © Shari Ruzzi

Nu nog aftellen naar de winter. Go, go, go! 

30.05.2016
Geschreven door Julie De VosWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten