0

#ikkoopbelgisch bij JUTTU

F
News / Trends

9
14.09.2016
Geschreven door Amélie De Rycke

Zoals je wel weet, zet JUTTU elke 6 à 8 weken de deuren open voor nieuwe ontwerpers. Dit keer siert ons talent van eigen bodem hun Pop-up Space.

In de periode van 8 september tot 19 oktober 2016 overheerst #IKKOOPBELGISCH bij JUTTU. Het kleine broertje van A.S. Adventures slaat namelijk de handen in mekaar met Flanders Fashion Institute & Design Vlaanderen om 8 verschillende veelbelovende Belgische designers in de schijnwerpers te zetten, exciting!

Belgische designers heersen bij JUTTU tussen 8 en 19 september 2016
9
Foto © JUTTU

Zowel in Antwerpen als in Roeselare en Brugge staan de Pop-up Spaces volledig in teken van #IKKOOPBELGISCH. 'cause Belgians do it better!

Onderstaande merken zijn upcoming en echt de moeite waard om te ontdekken.

Emely van Impe

Emely Van Impe
9
Foto © Emely Van Impe

De Italiaanse architect Ettore Scottsass liet een diepe indruk na op textielontwerpster Emely Van Impe. Met een mix aan kleuren, lijnen en rasters vertaalt ze haar visie op zijn architectuur naar toffe knitwear items.

Edelplast

Afgedankte kabels en snoeren worden door juwelenontwerpster Billie Van Nieuwenhuyzen herwerkt tot handgemaakte statement pieces, leuke accessoires die je ecologische voetafdruk naar beneden halen!

Hausmerk

Hausmerk
9
Foto © Hausmerk

Minimalism to the next level, en dat van eigen bodem! Mimy A. Diar en Ad Luijten verdienen met hun design homeware zeker een plaatsje in jouw interieur!

Helix

Helix
9
Foto © Helix

Helix kennen we bij Belmodo al eventjes, maar blijft verbazen. Zij verrassen niet enkel met 3D-geprinte juwelen maar ook met deco-items!

Madame Volt

Madame Volt
9
Foto © Madame Volt

De energieke Sophie Janssens projecteert haar kleurrijke fantasiën in haar houten juwelenlijn. Naast armbanden en halskettingen kan je bij haar ook terecht voor illustraties. Tof!

RE-DO

RE-DO
9
Foto © RE-DO

Het duo Tille Lingier en Linder Luyten gooien het net zoals Billie Van Nieuwenhuyzen over de ecologische boeg. Zij verzamelen weggegooide 'misprints' uit de printshop om er toffe weekplanners, agenda's, todolijsten en kalenders van te maken. Zero waste is in!

Roche Rouge

Roche Rouge
9
Foto © Roche Rouge

Ook het hippe Roche Rouge is zich bewust van het milieu. Hun strijkapplicaties in de vorm van kleurrijke beestjes worden gemaakt op basis van milieuvriendelijke materialen. Bovendien wordt op die manier de C02-uitstoot laag gehouden en worden de goede arbeidsomstandigheden gegarandeerd.

Studio Bibette

Studio Bibette
9
Foto © Studio Bibette

Leuk voor de kids: Studio Bibette van Liesbeth Beernaert. Rugzakjes, kussens, zakdoekendozen ... allemaal met een speels design. 

Ga heen en ontdek het leukste van België, gij allen!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten