0

Ik wil een bruine huid, nu!

B
News / News

8

One always looks better when tanned. Bruin is beter!

A little tan never hurt anybody. Helaas kunnen we in België in de winter niet rekenen op het zonnetje om ons hierbij te helpen. Geen hot winters zoals bij Astrid Bryan in Californië, wel grijze lucht, wind en regen. En heel misschien komt er nog wat sneeuw aan te pas, wie weet.

Van een bruine huid op natuurlijke wijze is dus geen sprake, tenzij je net als Tiany Kiriloff en Belmodo Blogger Jill Shaw in zonnigere oorden vertoeft.

Ben je ook iemand die de feestdagen in België moet doorbrengen en wil je niet als een bleekscheet op de familiefoto's staan? Met onze tips straal je als nooit tevoren!

Dove Summer Revived

De Summer Revived Body Lotions van Dove zorgen ervoor dat je het hele jaar door een vakantiekleurtje hebt. 


De lotions zijn verrijkt met Cell Mosturiser, de recentste innovatie in dermatologische verzorging. De hydraterende, actieve bestanddelen zijn verkregen uit natuurlijke zaadoliën. Ze werden voor het eerst gecombineerd met een natuurlijk ingrediënt dat je van een mooi kleurtje voorzien en waardoor je een zelfbruinende lotion hebt die de huid optimaal hydrateert.  
Geniet van een zachte, gezonde huid met een subtiel bruin kleurtje dat er natuurlijk uitziet. 

Ik wil een bruine huid nu!
8
Foto © Dove
Ik wil een bruine huid nu!
8
Foto © Dove

Spray Tan

Je kan ook opteren voor een spray tan. Hierdoor krijg je een egale en bruine huid zonder te moeten knoeien met allerlei zelfbruiners. Ga hiervoor langs bij een professional in je buurt en vraag deskundig advies. Zo vermijd je dat je eruit ziet als Ross Geller in die ene aflevering van Friends. 1 Mississipi, 2 Mississipi, 3 Mississipi.

Ik wil een bruine huid nu!
8
Foto © Betches
Ik wil een bruine huid nu!
8
Foto © Pinterest

Zelfbruiner

Indien je iets handiger bent met het aanbrengen van zelfbruiner dan kan je uiteraard hiervoor opteren. Kies dan wel voor een goed product, met een egaal resultaat en ga niet te bruin. Vraag ook hiervoor professioneel advies.

Ik wil een bruine huid nu!
8
Foto © Ici Paris XL
Ik wil een bruine huid nu!
8
Foto © Ici Paris XL
Ik wil een bruine huid nu!
8
Foto © Ici Paris XL
22.12.2015
Geschreven door Griet DemuynckWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten