0

Ik heb nog nooit...

F
News

8

7 summer-proof activiteiten die de moeite waard zijn om uit te proberen!

De zomer is de ideale periode om dingen te doen die je anders niet doet. Goed weer doen je gedachten nu eenmaal op hol slaan, hét moment om in actie te schieten. En omdat een week zeven dagen telt, stelden wij voor elke dag een to-do list op van dingen die je voor het eerst moet doen deze vakantie

1. Under the stars

Ik heb nog nooit
8
Foto © 7 themes

Zomernachten zijn zwoel.  Blijven slapen op het strand, op de weide of gewoon in je eigen tuin en je nacht spenderen in open lucht, is één van de dingen die je zeker eens moet hebben gedaan. Vraag je lief om langs te komen en maak er een romantische avond van. Of nodig vrienden uit en vertel uren over koetjes en kalfjes. Voorzie wat dekens en maak een kampvuur om de setting nog gezelliger te maken. Neem gerust wat bubbels mee of een easy snack, want het belooft een lange, heerlijke nacht te worden. And don’t forget to count the stars before you fall asleep

2. Summerlove

Ik heb nog nooit
8
Foto © Pinterest

Zomer = flirten. Je ziet een jongen en je valt volledig in zwijm. Twijfel niet langer en ga er een praatje mee doen. Wie weet is hij helemaal weg van jou en vraagt hij je om die avond iets te gaan eten.

Ben je eerder een verlegen type, probeer het dan wat smoother aan te pakken. Schrijf je nummer op een briefje en vraag aan de barman om het aan that hot guy te geven bij zijn volgende bestelling. En nee heb je, een ja kun je krijgen!

3. The front row

Ik heb nog nooit
8
Foto © Youth Club Archive

Als je deze zomer een festivalticket hebt geboekt, dan is een plaatsje op the front row een must. Oké, waar je ook staat, je kan het optreden bekijken op de enorme schermen en hoort de muziek in elke hoek van de weide, maar een plaatsje op de eerste rij is echt wel een aparte ervaring. Je hebt het gevoel dat de artiest speciaal voor jou zingt en zijn/haar knipoog vang jij alleen op. Met een beetje geluk, is er zelfs kans op een aanraking of een selfie. De moeite waard om je dus door de menigte te duwen en dat plaatsje te bemachtigen.

4. Road trip

Ik heb nog nooit
8
Foto © NSMBL

Zet je voor je computer en pik enkele steden uit. Rent a car en verken de door jouw gekozen spots hoe je wil, wanneer je wil en met wie je wil. Cultuur, parties, natuur en zon, zee, strand, je kan het allemaal in één reis combineren. En als je geen zin hebt om een hotel te betalen, huur dan een mobilhome. Ideaal toch?

Ik heb nog nooit
8
Foto © Pinterest

Als je echt eens in een zotte bui bent, ga er dan ook helemaal voor. Doe wat inspiratie op online of zet je creatieve brein op actief en ontwerp zelf iets leuk. Een tattoo zetten kan een moment zijn waarop je herinneringen vast zet, maar het hoeft niet permanent te zijn. Een leuke tijdelijke tattoo in trendy goud of zilver is uiteraard ook evenveel fun! 

6. Basejumping

Ik heb nog nooit
8
Foto © National Geographic

Ben je een durver of heb je zin om je grenzen te verleggen, go basejumping! Zoek een plek waar je, uiteraard onder begeleiding, vanaf een hoogte kan springen en ga ervoor. Adrenaline giert door je aderen en het is iets om nooit meer te vergeten. 

7. First class

Ik heb nog nooit
8
Foto © Pinterest

Uren op het vliegtuig zitten om naar andere oorden te kunnen reizen is niet altijd even leuk. Je komt vermoeider aan dan dat je bent vertrokken, je benen slapen en je nek is stijf. Niet echt de gewenste situatie als start van je vakantie. Kijk daarom eens om je ticket te boeken in first class. Het prijskaartje is wat hoger, maar je reist wel zonder zorgen. Bagage afzetten and let the vacay begin! Ruimere zitplaatsen, food and drinks en een goede service verzekerd. Dit moet je toch een keer in je leven gedaan hebben?! 

Are you ready to go crazy? 

03.08.2015
Geschreven door Paulien SchellemansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten