0

Ik ga op reis en vergeet ...

F
Trends

1

Elke vakantie is het weer zo ver. Je komt aan op de plek van je bestemming en na een aantal dagen ontdek je dat deze items wel eens handig kunnen zijn tijdens je vakantie.

Watersandalen

Wanneer je op vakantie vertrekt waar alleen maar kiezelstranden zijn, is gepast schoeisel geen overbodige luxe. Kies voor een lichte sandaal of slipper waarmee je in het water kan. Niet alleen zijn deze schoenen zeer handig, ook zijn ze mega trendy. Perfect om rechtstreeks van het strand naar de stad te trekken. 

Hoofddeksel

Een hoofddeksel is meer dan een accessoire. Als je warmere oorden gaat opzoeken is het een onmisbaar attribuut om je goed te beschermen tegen de zon. Een goede zonbescherming is erg belangrijk. 

Fanny pack

Voor op reis te gaan is een fanny pack een ideale accessoire, ze zijn licht en je kan er je portemonnee en smartphone in kwijt. Zakkenrollers maken geen kans!

Pareo

De pareo is een veelzijdig kledingstuk. Je kan het dragen als hoofddoek, tulband, stranddoek en zelfs als jurk. Zo kan het kledingstuk dienen als hoofddeksel wanneer je na een voormiddag zonnen een moskee wil gaan bezoeken. In no time creëer je een hoofddoek.

Voila, wees volgende keer goed voorbereid wanneer je op vakantie vertrekt. Een cheklist kan hierbij helpen!

06.08.2016
Geschreven door Lieselot LuykxWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten