0

I should be so lucky

F
News

2
10.07.2014
Geschreven door Tom Eerebout

Als ik een soundtrack zou moeten kiezen voor het jaar dat ik in Antwerpen woonde, moet het wel X van Kylie zijn. Ik herinner me nog wanneer dat album uitkwam.

We waren allemaal op Fanklub, een goeie vriend van mij Erik ging rond middernacht even naar huis omdat dan Kylie’s nieuwe album uitkwam. Ik herinner me nog hoe enthousiast hij was toen hij terugkwam en hij had gelijk. Het is 1 van mijn favoriete albums en naar mijn mening is het heel underrated.

Het was dan ook Erik die mij White Diamond liet zien, een documentaire over Kylie, gemaakt door William Baker over haar 1ste show na de kanker. Nadat ik dit gezien had, was ik verliefd op Kylie, gewoon 1 en al positiviteit dat ze uitstraalt. Erik heeft me toen echt een fan gemaakt.

 I should be so lucky
2
Foto © Tom Eerebout

In mei was er dan het concert in het sportpaleis, ik had haar nog nooit live gezien en kon niet wachten. Op dat moment zat ik niet echt goed in mijn vel, je kent dat wel : “wat moet ik doen met mijn leven” , “ wat is er voor mij hier”, etc…

En toen klikte alles in elkaar, de intro van speakerphone en dan daar was ze : Smiley Kylie.
Kylie Minogue X Tour 2008 - Speakerphone - live... door mohsam_mw

Ik was weggeblazen, Kylie’s optredens hebben iets positiefs over hen, de gouden popnummers, glitter en balonnen, een groot feest, de outfits en dan die gigantische discobalschedel! Dat was wat ik ging doen, dat was mijn doel. Ik wou een show doen voor Kylie, klinkt nogal vaag en ja tuurlijk. Maar ik was ervan overtuigd. Ik was niet onrealistisch, ik wist dat het niet in 1, 2, 3 zou gebeuren maar het zou me lukken. 

Nu zijn we 6 jaar later en binnen een paar weken beginnen we met de rehearsals voor de Kiss me once tour. Ik ga de styling doen en assisteer ook William, Kylie’s creative director. Eerlijk, ik had niet verwacht dat het me zo snel zou lukken, ik had verwacht dat het me nog een paar jaar zou kosten, maar mij hoor je niet klagen.  We zijn nu volop bezig met schetsen, setlists, podium, enzovoort. Hieronder is een video die voor mij perfect toont wat Kylie is, vrolijk, sensueel en precies wat de nieuwe tour gaat zijn. Tot in Brussel zeg ik dan, pop rules!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten