0

I love Belmodo

F
News

1
20.06.2016
Geschreven door Jani Kazaltzis

Of het nu voor of achter de schermen is, ik heb altijd erg fijn kunnen samenwerken met het Belmodo-team. Lees lustig verder en ontdek waar Belmodo Blogger Tiany Kiriloff en ik elkaar voor het eerst ontmoet hebben!

Samen met uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts en Belmodo bracht ik afgelopen najaar mijn boek ‘De tien geboden van Jani’ uit en toegegeven: dat was een héél erg leuke samenwerking.

Belmodo heeft mij overtuigd om het boek uiteindelijk te maken want ik zag het eigenlijk echt niet zitten om nog een boek te maken, voornamelijk wegens tijdsgebrek. Zij kwamen ook met het hele 10 geboden-idee dat ik dan heb ingevuld en dan zijn we daaraan beginnen sleutelen.

Uiteindelijk was dat een hele plezante samenwerking, het klikte meteen met het team. Ook naar visuals en lay-out toe was dit zonder twijfel een goede match. Ik denk dat ik al bij al maar één keer om een aanpassing heb moeten vragen.

Bij een boek maken, horen vaak ook toffe promo-events als signeersessies en dan denk ik in het bijzonder aan de Ladies Night op de Boekenbeurs. Good times en nog eens een dikke merci aan Koen die alles steeds in goede banen weet te leiden!

“Ik heb zelfs nog Tiany haar styling verzorgd”

Tiany zelf ken ik ondertussen al jaren. Ik heb zelfs haar styling verzorgd toen ze nog als presentatrice werkte voor JIMtv! We zijn nu ook al een eeuwigheid aan het zeggen: “We moeten echt wel iets doen met Jani en Tiany op tv.” Door tijdsgebrek - van beide partijen - is dat er voorlopig nog niet van gekomen. Aie aie, dat begint hier een patroon te worden. Maar het idee bestaat en is zeker nog niet aan de kant geschoven.

Belmodo is meer één grote familie dan een bedrijf en ik hoop dat we in de toekomst nog veel toffe projecten op poten kunnen zetten.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten