0

I got it for my mama

F
Wishlist

3

Het is weer tijd om de liefste mama op de wereld te vieren ... die van jouw dus! Hier zijn enkele originele cadeautjes om haar in de bloemetjes te zetten!

Het is binnenkort Moederdag en je wil natuurlijk uit alle macht een cadeau vinden dat schreeuwt hoe je moeder de allerbeste is, niemand aders zo’n fantastische zoon/dochter had kunnen grootbrengen (I got it from my mama!), dat ze je grootste voorbeeld en inspiratiebron is en vooral dat je haar heel heel heel graag ziet! Een cadeau dat dat allemaal uitdrukt, kan ik niet garanderen ... Wel de 4 next best things!

I got it for my mama
3
Foto © StoryBox

Dankzij BelmodoMichaël ontdekte ik dat er een cadeau is dat toch redelijk dicht in de buurt komt van de vooropgestelde eisen! Met StoryBox kan je het levensverhaal van je mama op papier laten zetten! De doorwinterde journaliste Pascale Baelden komt je mama enkele keren grondig interviewen en een tijdje later kan jij het boek verslinden en waarschijnlijk nog wat onverwachte ontdekkingen doen over jouw mama.

Voor nog een superleuk en gepersonaliseerd cadeau kan je altijd bij Kaart Blanche terecht! BelmodoLars himself verzint en tekent kaartjes die origineel zijn en zo boordevol humor zitten dat je verbaasd bent dat ze nog in een envelop passen (omg mijn humor is duidelijk veel flauwer als die van Lars ...).

I got it for my mama
3
Foto © Bloomon

Shower her with flowers! En niet met het gewone eendagsboeketje ... nee, een heel jaar lang! Met een Bloomon-bon kan je kiezen hoe vaak je mama weer een boeket prachtige, verse bloemen krijgt, want 1 Moederdag per jaar is eigenlijk toch wat weining hé?

Voor de meeste mamies blijft het ultieme cadeau om gewoon samen met de mini's te genieten en tijd door te brengen. Ook al ben je ondertussen meer een midi dan een mini, wat tijd uitrekken om nog eens te bonden doet altijd deugd. Wat dacht je van een dagje kuren met mama-lief. Hier vind je alvast enkele droomspa’s waar jullie naar hartenlust kunnen bijpraten.

05.05.2016
Geschreven door Isabelle LeempoelsWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten