0

How to contour your cleavage

B
Make-up

4

De nieuwe contouring hype kan je voor meer dingen gebruiken dan enkel jouw gezicht: vandaag geven we de boezem een upgrade!

Vrouwen met kleinere borsten hebben het soms zo easy omdat ze met gemak zonder bh op straat kunnen lopen, topjes met een diepe decolleté of open zijkanten zonder boe of ba kunnen aantrekken. Dat is allemaal waar, maar soms wil je gewoon een grote buste, zonder een mega push-up te moeten dragen. 

En dan is the contour-and-highlight boob job de oplossing. Een super makkelijke trick om in minder dan 10 minuten een vollere boezem te creëeren. Drie basis producten, die iedereen al wel in haar make-upzakje heeft, helpen je om jouw dream cleavage werkelijkheid te maken.

How to contour your cleavage
4
Foto © Pinterest
How to contour your cleavage
4
Foto © Pinterest

Gebruik een oogpotloodje om als eerst de gewenste contouren van je borsten te tekenen. Probeer een ‘Y’-vorm te creëeren rond de natuurlijke contouren en ronding van je borsten. Dit zorgt voor een schijnbare diepte. Wrijf daarna de lijn lichtjes uit tot de kleur minder in contrast is met je natuurlijke huidskleur. M.A.C. Eye Pencil ‘Coffee’ is een rijke, donkere chocoladekleur, die perfect is voor deze eerste stap. 

Daarna gebruik je een matte bronzer, die enkele tinten donkerder is dan je eigen huidskleur. Die breng je aan op de buitenkanten van de ‘Y’. 

Breng nadien highlighting poeder aan. Dit zorgt voor meer volume. Het is belangrijk dat de make-up die je aanbrengt zo natuurlijk mogelijk oogt. Werk daarom nog af door eventueel nog aanpassingen aan te brengen met fond de teint poeder. 

How to contour your cleavage
4
Foto © Buzzfeed

Et voilà, een vollere boezem en helemaal ready to shine

09.08.2015
Geschreven door Paulien SchellemansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten