0

How I start my day

F
News

2
06.11.2015
Geschreven door Tiany Kiriloff

De dag vol energie beginnen, het is niet altijd even makkelijk. Hier is my daily morning routine.

Ik vind het heel erg belangrijk om elke dag vol energie op te staan. De ene dag gaat dat al wat makkelijker dan de andere, maar elke dag met een gezonde mindset opstaan is echt wel een grote hulp. I know, het is niet altijd eenvoudig, maar proberen doe ik toch. 

Nu baby Otilia er is heb ik mijn slaapritme toch een beetje moeten aanpassen. Soms spring ik er vroeger uit dan normaal, dat verschilt dan ook van dag tot dag. Het kan soms een echte rush zijn om iedereen op tijd klaar te krijgen. Mijn dochters Yelena en Eloïse op tijd op school brengen is heel erg belangrijk en ik probeer dan ook een goeie, vaste ochtendroutine aan te houden. En liefst zo snel mogelijk. 

_MG_7939
2
Foto © Dirk Alexander

Ik ga ook steeds voor een stevig maar gezond ontbijt. Geen boterhammen met choco zoals voor mijn kids, maar een vital start is heel erg belangrijk. Ik ga dan meestal voor een kom magere yoghurt, wat gezond fruit en een portie knapperige muesli of granola. De perfecte en voedzame combo waarmee je makkelijk de voormiddag doorkom zonder hongergevoel. Soms kan het bereiden van een heerlijk ontbijt toch heel wat tijd innemen. Daarom gebruik ik vaak de ready to go ontbijtgranen in single cups van Delhaize. Wat melk erbij en je kan meteen genieten van een lekker ontbijt

Op de e-shop Delhaize kan je online 1 van deze ontbijtgranen gratis reserveren. Ga naar de e-shop Delhaize via volgende link, leg het gekozen product in je mandje en ga indien gewenst verder met online winkelen. Bij het afronden van je reservatie geef je de volgende code in 'BLCER1XXPP'. Zo krijg je het potje Delhaize ontbijtgranen in Pluspunten terugbetaald en betaal je geen kosten voor het klaarmaken van je reservatie. Je reservatie wordt in het afhaalpunt van jouw voorkeur klaargelegd. Deze actie is geldig tot en met zondag 29 november 2015.

Andere tips om de early morning rush vlekkenloos te laten verlopen, lees je binnenkort wanneer ik mijn 5 secret tips deel voor een smooth morning
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten