1

Hot beach boys to follow on Instagram

F
Looks

Zijn jullie ook guilty as charged als het aankomt op het lonken naar mooie mannen op Instagram? Wij ook. Je vriendje hoeft het nooit te weten!

Eén van de vele voordelen van het leven in de 21ste eeuw is het digitale tijdperk en the many, many joys die dat met zich meebrengt. De onbeperkte hoeveelheid pics van halfnaakte beach boys zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Meet Nic Palladino. Deze knappe jongeman is een online personal trainer met een specialiteit voor buikspieren. En dat is eraan te zien! Om een quote uit Sex and the City te gebruiken: "I can grate cheese on those abs!". En als je een beetje verder scrollt in zijn feed zal je zien dat hij ook nog eens een dierenliefhebber is. Eentje voor de gevoelige zieltjes! 

Ook voormalig rugbyspeler Justice Joslin doet menig vrouwenhart sneller slaan. Hij is niet enkel een fervent surfer, zijn knappe gezicht verschijnt ook in films, zoals The Last Train. Daarnaast maakt hij ook nog eens muziek en heeft hij een succesvolle carrière als model. Een mannelijke duizendpoot dus!
 

Ok, het strand is niet vaak terug te vinden op zijn feed, maar hij ziet er fantastisch uit en draagt zelden meer dan een onderstuk, en dat is waar het allemaal om draait, toch? Ook hij speelde al rollen in verschillende films, zoals bijvoorbeeld The Hazing Secret. Op zijn Instagram zijn niet enkel foto's van zijn strakke bovenlijf te vinden. Hij maakt ook hilarische foto's en filmpjes van zijn schattige Yorkshireterriër. Cute! 

Dream away, ladies!

04.09.2016
Geschreven door Anaïs LybaertBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo