0

Hoe maak jij het verschil?

B
News / News

6
15.08.2016
Geschreven door Tiany Kiriloff

Clinique wil met hun Difference Initiative vrouwen helpen om hun beste zelf te worden. Via inspirerende filmpjes willen ze vrouwen meer zelfvertrouwen en de kracht geven om iets bij te dragen voor een betere wereld.

The Difference Initiative

Clinique schakelde enkele sterke vrouwen in om te praten voor de camera over hun geschiedenis en hoe zij in het leven staan. De bekende gezichten praten over de highs en lows in hun leven en hoe zij daar mee omgingen. Wat je er vooral uit leert, is dat ze daar stuk voor stuk sterker van geworden zijn. We zien onder andere Gina Rodriguez die we kennen van de serie Jane The Virgin en Jessica Nkozi, een Zuid-Afrikaanse actrice.

Gina Rodriguez
6
Foto © Clinique

Het beautymerk wil vrouwen van over de hele wereld steunen om hun zelfvertrouwen te vinden en een verschil te maken in hun eigen leven en het leven van anderen. Eén verandering kan echt een wereld van verschil zijn.

Ning Chang
6
Foto © Clinique

Clinique is altijd al anders geweest. Het geeft de consumenten echte oplossingen voor echte problemen. Het maakt een positief verschil voor de gezondheid van de huid en het voorkomen in het algemeen. Door bijvoorbeeld één product aan te passen in hun beautyroutine, kan er al een positieve verandering zijn in de huidconditie.

Ning Chang

Vooral Ning Chang zit op dezelfde golflengte als mij. Net zoals mij maakt ze gebruik van yoga en meditatie om sterker door het leven te gaan. Gezond zijn is voor haar heel belangrijk en daar kan ik mezelf helemaal in vinden. Healthy mind in a healthy body!

Zelf probeer ik ook minstens een keer per week yoga te doen. Zo heb ik een moment van rust en ben ik ook met sport bezig. Volgens mij zorgt sport er echt voor dat je er niet alleen beter uitziet, maar je ook gewoon beter voelt. 

Victoria Pendleton

Ook met wielrenster Victoria Pendleton voel ik een echte connectie. Zij ging voluit voor haar dromen en ambities, ook al kreeg ze heel veel tegenstand. Iedereen zei haar dat het haar nooit zou lukken en dat ze nooit sprintster kon worden. Ze bewees iedereen het tegendeel en vandaag is ze zowel wereldkampioen als Olympisch kampioen. Take that, non-believers! Ze inspireert me door haar doorzettingsvermogen en doordat ze haar niet laat tegenhouden door anderen.

Jessica Nkosi
6
Foto © Clinique
Nazan Eckes
6
Foto © Clinique
Erendira Ibarra
6
Foto © Clinique

Voor België koos Clinique ook twee ambassadeurs, waaronder lucky me! Olivia Borlée, zus van, zal ook schitteren in deze prachtige campagne. Vanaf augustus kan je alles in België volgen via #DifferenceMaker.

Stay tuned want Belmodo en Clinique hebben nog heel wat in petto voor je!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten