0

Hoe ik het verschil maak

F
News

1
05.09.2016
Geschreven door Tiany Kiriloff

Kleine dingen maken het verschil. Die leuze hou ik op elk moment van de dag in het achterhoofd. Ook wanneer ik ga winkelen of boodschappen doe.

In het kader van hun Difference Maker-campagne, vroeg Clinique zich af hoe ik het verschil maak. Via inspirerende filmpjes wil het beautymerk vrouwen extra kracht geven om kleine dingen in hun leven te veranderen met oog op een betere wereld. Aan zo’n positieve campagne werk ik maar al te graag mee! Dit is hoe ik het anders probeer aan te pakken.

Denk na bij iedere stap in je leven mileubewust na en kijk waar je iets kan veranderen. Als ik ga shoppen bijvoorbeeld, vermijd ik plastic zakken. Je zult me maar zelden met een niet-herbruikbare tas over straat zien wandelen. Het liefst gebruik ik mijn Belmodo totebag of een andere herbruikbare tas om alles in één zak te stoppen. 

Ik ben natuurlijk ook benieuwd naar hoe jullie het verschil proberen te maken. En, consider yourself lucky, je kunt er ook nog eens een superleuke prijs mee winnen! Regram de foto van Belmodo met de hashtag #differencemaker en neem deel aan de wedstrijd. Zo inspireer je misschien nog anderen - of mij - om van die mooie wereld van ons nog een betere plek te maken. Je kan er de producten van het 3-stappen huidverzorgingssysteem van Clinique mee winnen. Succes!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten