0

Hoe bloot ga je voor de feestdagen?

F
News

7

Dikke truien allemaal goed en wel, maar de feestdagen zijn ook de perfecte gelegenheid om wat skin te tonen. Wij bewijzen dat dat ook classy kan!

Net als het Belgische La fille d’O, is het Britse Edge O’ Beyond een label met niet alleen prachtige en originele lingerie, maar ook een visie. Lees alles over hun feministische insteek op de bijhorende blog! Elke lingerielover zal als een blok vallen voor de sexy en edgy ontwerpen en kant in allerlei vereleidelijke vormen en kleuren. Good girls go to heaven, bad girls go to Edge O’ Beyond ...

Go Edge O' Beyond
7
Foto © Edge O' Beyond

Maar wat ik echt geweldig vind aan dit label, is de bijhorende juwelenlijn. De sierraden zijn speciaal ontworpen om aan je lingerie te bevestigen en passen op elk stuk van Edge O’ Beyond. Ideaal voor de kerstperiode en duizend en 1 nachten er na!

Eigenlijk vind ik het zonde dat er maar een enkeling die juweeltjes van lingerie te zien zal krijgen. Waarom de rest ook niet een glimps laten opvangen? Op de juiste manier kan dat best oké zijn!

Go Edge O' Beyond
7
Foto © Manila Grace

Een grof gebreide trui bijvoorbeeld, met eronder mooie lingerie kan all the best of Christmas samenbrengen in laagjes van gezellgheid en sensualiteit.

Go Edge O'Beyond
7
Foto © Vince
Go Edge O'Beyond
7
Foto © Vince

Fifty shades of sheer is ook altijd leuk. Kies zelf hoe sheer je gaat. Deze zwarte zijden blouse van Vince is maar een tikkeltje doorzichtig, toch net genoeg om je mooiste lingerie te showen! Aan een iets gewaagdere variant toe? Waag je dan aan een witte. We’re here we’re sheer get used to it

Go Edge O'Beyond
7
Foto © Zara

En waarom geen backless dress? De ideale gelegenheid om eens geen bh te dragen! Zo zijn die de juwelen van je petits riens mooi te zien. 

Go Edge O'Beyond
7
Foto © Zara

Happy holidays!

15.12.2015
Geschreven door Isabelle LeempoelsWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten