0

Hiervoor ga je naar het buitenland

F
Wishlist

14

Binnenkort een reisje gepland? Boek dan zeker en vast een trip naar één van onderstaande steden, zodat je meteen ook de hotste buitenlandse merken kan shoppen.

Soms heb je zo van die one-of-a-kind kledingstukken die het helemaal waard zijn om naar de andere kant van de wereld te reizen. Niet dat ze hier niet verkrijgbaar zijn, maar elk excuus is goed genoeg om een reisje boeken. En zeg nu zelf, the real thing is toch véél spannender dan vanuit je luie zetel je virtuele karretje te vullen. Deze toppers koop je niet vanachter je computerscherm, maar ga je gewoon zelf halen.

De regenjas van Stutterheim

Regenjas - € 225
14
Foto © Stutterheim
Regenjas - € 265
14
Foto © Stutterheim
Regenjas - € 270
14
Foto © Stutterheim

In ons Belgenlandje is een degelijke regenjas onmisbaar. Je kan dus maar beter meteen een stijlvol en tijdloos exemplaar aanschaffen. Je zal hem nog vaak moeten dragen! Boek een tripje Stockholm en koop een echte Stutterheim. Trendy, verkrijgbaar in een regenboog aan kleuren en een sterk staaltje Zweeds vakmanschap. Geloof ons, je zal geen spijt hebben van je aankoop. En van je reisje trouwens ook niet. Stockholm is de place to be als je houdt van bruisende steden met op elke straathoek een hip adresje.

Sandalen van Rondini

Sandalen - € 145
14
Foto © Rondini
Sandalen - € 135
14
Foto © Rondini
Sandalen - € 145
14
Foto © Rondini

Als Inès de la Fressange, het toonbeeld van Parisian chic, in haar boek schrijft dat elke vrouw een paar sandalen van Rondini in haar kast moet hebben, dan laat je alles vallen, zet je je grootste zonnebril op je neus en boek je meteen een vliegticket naar Saint-Tropez.

De ‘sandales tropéziennes’ worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in een klein ateliertje achter de Rondini-winkel. Authentieker kan bijna niet. De iconische sandalen zijn te verkrijgen via de site, maar je moet het artisanale winkeltje en de gepassioneerde ambachtsman Alain Rondini gewoon even in levende lijven zien. 

De trenchcoat van Burberry

Trenchcoat - € 1795
14
Foto © Burberry
Trenchcoat - € 2195
14
Foto © Burberry
Trenchcoat - € 1795
14
Foto © Burberry
Trenchcoat - € 795
14
Foto © Burberry

Dé klassieker onder de klassiekers is een trenchcoat. Ga meteen voor the real deal en koop er eentje van Burberry. Toegegeven, het is een investering, maar een trenchcoat van het Britse merk gaat mee voor het leven én never goes out of style. Als je dan nog eens de cost per wear in het achterhoofd houdt en een fantastische citytrip naar Londen, denk ik niet dat we je nog moeten overtuigen. 

Jeans van Evisu

Jeansbroek - € 351
14
Foto © Evisu
Jeansbroek - € 257
14
Foto © Evisu
Jeansbroek - € 257
14
Foto © Evisu

Tuurlijk G-Star, 7 For All Mankind en Levi’s hebben fantastische jeansbroeken, maar er is meer dan dat. Wist je dat Japan een aantal fantastische denimlabels telt? Eén daarvan is Evisu. Een Evisu-denim is not your average jeans. Elk ontwerp heeft een fashionable twist, is gemakkelijk herkenbaar aan het logo op de zakken en zit hemels. Begin je Japans al maar te oefenen!

12.04.2016
Geschreven door Laura DeboelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten