5

Hiernaar kijken wij uit tijdens LFW

F
News

De London Fashion Week 2016 komen eraan en daar kijken wij naar uit. Lees hier alles waar wij hoge verwachtingen over hebben!

Vanaf donderdag 18 februari 2016 is het zover: de lang verwachte London Fashion Week komt eraan. 6 dagen lang krijgen we modeshows van topmerken zoals Burberry, Vivienne Westwood en A.F. Vandevorst te zien. LFW staan bekend voor de leuke streetstyle outfits en crazy parties. Wij hopen dat dit ook dit jaar het geval zal zijn!

Streetstyle

Street style tijdens LFW
5
Foto © And that's the spirit
Meisjes met oranje en groen haar tijdens LFW
5
Foto © Adorngirl
Man als vrouw gekleed tijdens LFW
5
Foto © Modeable

'The big four' van de Fashion Weeks staat bekend om de streetstyle outfits. Fashionista's en bloggers schuimen de straten af in hun meest modieuze en extravagante kledij. Tijdens deze week is niets te gek: torenhoge hakken, mannen in jurken enzovoort.

De bekendste

LFW 2015
5
Foto © Mark30

De LFW zijn een thuismatch voor Topshop, Burberry, Vivienne Westwood & House of Holland. Deze Engelse merken doen niet onder en stellen ons nooit teleur. Burberry heeft vaak de mooiste shows. Naast Burberry zijn er nog veel andere Britse modehuizen en ontwerpers die ons doen zweven.

Op de hoogte blijven

Wil je London Fashion Week meemaken door de ogen van mensen die zelf aanwezig zijn? Zij kennen de backstage op hun duimpje en posten de meest onverwachte dingen die gebeuren tijdens de London Fashion Weeks.

Volg dit Instagram-account als je op de hoogte wil blijven van alles nieuwtjes tijden de London Fashion Week.

Amerikaanse Vogue editor Hamish Bowles post ook dagelijks foto's van de fashion industry. Wij hopen dat ook hij op de London Fashion Week aanwezig zal zijn!

Susie Lau is gekend om haar unieke kledingstijl, maar nog meer gekend om haar kritische verslagen over de Fashion Weeks. Ze slaagt er altijd in om catwalkberichten te schrijven die nét dat ietsje meer zien. Ook op haar Instagram-account post ze foto's van de cawalks en parties.

Volg dus zeker de Instagram-feed van deze fashion gurus!

Meekijken

Kijk je toch liever live naar de modeshows? Dat kan helaas niet zonder de felbegeerde uitnodiging. Wie toch enkele beelden wil meepikken kan naar de website surfen of via de iplayer van BBC enkele behind-the-scenes beelden ontdekken. Bij Belmodo kan je ook terecht voor reviews en weetjes!

Wie op dat moment in Londen vertoeft, kan gaan naar Golden Square voor fashion events. Er staan filmschermen waarop je alle shows kan volgen, ambiance gegarandeerd!

19.02.2016
Geschreven door Lauren De MaereBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo