3

Hét recept voor trailer fashion!

F
News

01.04.2013
Geschreven door Els Keymeulen

Ik ben moe. Geen portretfoto dus, want ik heb wallen en had vanochtend zélfs niet genoeg energie om mijn haar goed te leggen.

Gisteren hebben we namelijk GLAM*IT's aprilnummer richting drukker gestuurd, en het was een Zware Deadline. Wat zeg ik, het was gewoon een zwaar nùmmer om te maken, want serieus: dat wéér?!

Je moet het eens proberen: een vrolijk, zonnig summer issue in elkaar boksen terwijl het buiten gemiddeld min vijf is en élke dag sneeuwt. Onze bikinishoot – niet gedraaid in Miami, maar in een geweldig trailer park in Stekene – was tanden bijten, vooral voor het model. Want sexy staan te wezen in een micro-bikini terwijl het vriest (en er een half trailer park naar je kont-met-kippenvlees staat te staren) is niet makkelijk.

Je kunt als modeteam op zo'n dag alleen maar hopen dat je model het niet afbolt, geen longontsteking opdoet en niet blauw wordt. Wat gelukkig niet gebeurde: het resultaat is geweldig, en wie niet weet dat we eigenlijk in freezing Stekene aan het shooten waren, zou zwéren dat Team GLAM*IT ergens in Florida aan het werk was. Maar oordeel vooral zelf: ons aprilnummer ligt dinsdag 16 april in de winkels. 

Schermafbeelding_2016-07-22_om_17
3
Foto © Els Keymeulen

Verder was het natuurlijk vooral weer veel lol & drama ten redactie, want ons team, nou, dat moet toch wel het meest gestoorde in de Geschiedenis der Magazines zijn. Zo hebben we Elspeth, onze fashion director, die werkelijk élke dag de ergste dag van haar leven beleeft. Ze heeft nog nooit een trein zònder vertraging gehad, heeft een haat-liefde-verhouding met haar kapsel, een gloednieuw fitness-abonnement dat ze binnenkort op Ebay gooit en een kleerkast vol Prada.

Dan is er Tiany, jullie welbekend, die onze beauty in elkaar knutselt & altijd zò goed gekleed is en zòveel waanzinnige handtassen heeft, dat we hebben besloten haar de toegang tot de redactie te ontzeggen – het is gewoon te confronterend.

En dan hebben we ook nog een duo Katrienen, waarvan de ene altijd lacht en de andere altijd bromt, en waar me met z'n allen veel van houden. En onze eindredacteur Ebba doet gewoon in alle stilte haar ding en verzint de leukste koppen. Echt: I love my crazy crew

Schermafbeelding_2016-07-22_om_17
3
Foto © Els Keymeulen

Maar ondertussen ben ik dus wel afgepeigerd, want los van de deadlinestress, de redactiedrukte én het Arctische klimaat, slaag ik er ook gewoon altijd in in de meest idiote situaties te verzeilen. Ik ben deze maand: tegengehouden door de politie (daarover meer in mijn Anything Els-column in GLAM*IT), drie nachten gaan logeren in het Antwerpse Sint-Augustinus-ziekenhuis met mijn baby (ze is weer genezen!) en: naar de schoonheidsspecialiste geweest om mijn tanden te laten bleken. Dat liep – uiteraard – niet volgens plan, maar dàt vertel ik jullie in mijn volgende Belmodo-stukje.

Tot dan! 
Xoxo,
Els 

P.S.: Nog even een raadseltje. Onze april-covergirl is jong, zuiders & ze draagt een – hou jullie vast – kuisheidsring. Any guesses?
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo