0

Het geheim van Bobbi Brown

B
Make-up

4
07.10.2016
Geschreven door Nanja Massy

Keep on reading want ik verklap je in deze blogpost Bobbi's geheim voor een natuurlijke geretoucheerde uitstraling.

Vlekjes, wallen, ... we hebben er allemaal wel eens last van. Soms kunnen ze opeens opduiken gedurende de dag. Met deze handige Retouching Face Pencil en Retouching Wand van Bobbi Brown kan je makkelijk je oneffenheden wegwerken waar en wanneer je maar wil.

Bobbi Brown Products
4
Foto © Elien Jansen

Retouching Face Pencil

Deze romige, matte potloden zijn vanaf nu onmisbaar in mijn handtas en make-upkoffer. Het licht schaduw op, bedekt vlekjes en neutraliseert roodheid. 

  • Om schaduw te bedekken: Gebruik een potlood dat één of twee tinten lichter is dan jouw huidskleur en breng het aan op de 'diepe delen' van je gezicht namelijk de binnenste hoeken van de ogen, rond de neus, en mondhoeken. 
  • Om donkere vlekjes te bedekken: Begin eerst met een potlood één of twee tinten lichter dan jouw huidskleur en gebruik hierna een potlood in hetzelfde kleur van jouw huidskleur. 
  • Om roodheid te bedekken: Gebruik een potlood in hetzelfde kleur van jouw huidskleur. Breng het aan voor of na de foundation, waar je de roodheid kan zien. 

De collectie heeft ook een Illuminate Pencil, ideaal om elke huidskleur te gaan highlighten. Gebruik het om je jukbeenderen te accentueren, op de binnenste hoeken van je ogen of onder de wenkbrauwboog. Kortom, alles dat je wil laten stralen!

De Retouching Face Pencils zijn geschikt voor elk huidtype en zijn zo ontworpen dat ze je een natuurlijke look geven. Door zijn romig matte textuur versmelt het mooi samen met de huid. Gebruik je vingertoppen om het product mooi te verdelen. Je kan de potloden gebruiken als basis, om je huid te egaliseren of gebruik het over je foundation waar je extra dekking nodig hebt. Past perfect in je handtas voor een touch-up gedurende de dag. 

Bobbi Brown Products
4
Foto © Elien Jansen

Retouching Wand

Dit is een nieuwe vorm van dekking. De Retouching Wand is ideaal om imperfecties weg te werken of je kan het ook gebruiken als foundation over het hele gezicht. Het heeft een unieke, bijna onzichtbare formule. Verberg oneffenheden like a pro met een egale teint en een natuurlijke look als resultaat. 

De vloeibare formule met romige maar lichte textuur is makkelijk te gebruiken. Dankzij de handige sponsapplicator kan de juiste hoeveelheid product worden aangebracht. De Retouching Wand is makkelijk mee te nemen. Ideaal om altijd en overal makkelijk en snel de perfecte look te creëren. Blenden is hier zelfs niet nodig.

Breng het product aan in het midden van het gezicht en veeg uit naar buiten toe met de vingertoppen om de huid te egaliseren. Je kan de Retouching Wand ook gebruiken na je foundation of gekleurde dagcrème om een extra dekking te geven waar je het nodig vindt. Het resultaat: een zijdezachte en vlekkeloze teint! 

Verkrijgbaar bij Bobbi Brown store in Antwerpen en Ukkel, Cosmeticary, Parfuma Antwerpen en Parfuma Wijnegem. 

Bobbi Brown Products
4
Foto © Elien Jansen

Met dank aan Thelma Coffee & Design voor de locatie. 
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten