0

Het beste van Koreaanse skincare nu ook in Europa

B
Skin care

7
11.07.2016
Geschreven door Nanja Massy

Dankzij online shop Honeysū kan je Koreaanse cosmetica of beter gezegd K-beauty nu ook beleven in jouw badkamer. Ongeziene producten met de beste werking.

Honeysū is een online shop gevestigd in België en biedt het beste van Koreaanse huidverzorging. De producten zijn vrij van schadelijke ingrediënten en geven daardoor een pure verzorging. Al de Koreaanse schoonheidsgeheimen worden nu ook naar Europa gebracht met nooit geziene samenstellingen en technieken. Ze werken effectief, zijn natuurlijk en leuk om te gebruiken! Ik ging het zelf ook eens uittesten en richtte me op het gebruik van gezichtsmaskers en hun compact foundation.

Ik ben dol op gezichtsmaskers. Heerlijk om op zondag wat me-time mee te hebben. Bij Honeysū vind je een ruime selectie. Hierbij mijn top 3:  

Blogger Nanja Massy - Belmodo.
7
Foto © Nanja Massy

Herb Tea Blemish Minus Calming Mask

Herb Tea Blemish Minus Calming Mask.
7
Foto © Nanja Massy

Je laat het masker zo’n 20-30 minuten intrekken. Heerlijk om ondertussen te genieten van een boek/magazine of een goed kop thee. Het is een 100% biologisch katoenen masker met kalmerende, verzachtende en hydraterende eigenschappen om roodheid en irritatie te verminderen. Verrijkt met natuurlijke ingrediënten, inclusief zwarte thee, kamille, magnolia, aloë vera en peony extracten. Heerlijk! (€ 4)

Organic Seeds & Rice Fermented Hydrogel Sheet Mask

Organic Seeds & Rice Fermented Hydrogel Sheet Mask
7
Foto © Nanja Massy

Dit masker breng je ook aan na een gereinigde huid en laat je 20-30 minuten intrekken. Dit hydrogel masker bestaat uit enkel natuurlijke ingrediënten en is 95% biologisch. Het geheim achter de formule ligt in het gebruik van organic seed ferment en rijst, met lactobacillus. Het kan wat glibberig aanvoelen op je gelaat maar nadien voel en zie onmiddellijk resultaat! (€ 7,50) 

Organic Sea Kelp Facial Sheet Mask

Organic Sea Kelp Facial Sheet Mask
7
Foto © Nanja Massy

Het masker is rijk aan voedingsstoffen en alginic acid om verouderingsverschijnselen zoals fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan. Het is heel voedend en zorgt voor een instant herstel van de huid, inclusief een heldere glow. Ideaal na een avondje stappen! Breng aan op een gereinigde huid na gebruik van toner. Laat rusten gedurende 20-30 minuten. (€ 12)

Mijn absolute favoriet uit het K-beauty assortiment is de Fresh Water Gel van Cremorlab. Deze mag niet ontbreken bij je gezichtsverzorgingsritueel. Het is een vederlichte vochtinbrengende crème met ongeziene samenstellingen van mineralen, natuurlijke botanische ingrediënten en zeewier extracten rijk aan vitamine A, C, B1 en B2. Het hydrateert, verzacht, en zal opnieuw de huid aanwakkeren, waardoor het soepel aanvoelt dag en nacht. Bevat natuurlijke Bulgaarse rozenolie om te kalmeren en hydrateren. De perfecte crème om aan te brengen na een gezichtsmasker. 

De Fresh Water Gel van Cremorlab.
7
Foto © Nanja Massy
Blogger Nanja Massy - Belmodo.
7
Foto © Nanja Massy

Deze maskers en Fresh Water Gel zijn een voorbeelden van de Koreaanse geheimen voor een fantastische huid! Neem zeker eens een kijkje hun website/online shop: https://honeysu.com
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten