0

Herontdek Philips Beauty

B
News / News

8

Ik moet toegeven dat ik Philips een beetje uit het oog verloren was. Deden zij geen elektriciteit en keukenrobotten? Ja, maar ze hebben ook de oplossing voor elk mogelijk schoonheidsprobleem. Say what?!

Ik had de kans het Philips beauty summit bij te wonen in Amsterdam. Net zoals elke overenthousiaste journalist wist ik niet waar eerst kijken en klapte ik snel toe als al die grote beauty experts, CEO’s, journalisten en bloggers tegen me praten (exciting)!

De grootste boodschap die ik meekreeg tijdens het summit was: "heb zelfvertrouwen". Be confident en geniet van Philips om mee te helpen aan jouw zelfvertrouwen en goed gevoel. Een boodschap waar ik volledig achter sta!

Gladde benen

De  Lumea IPL is gedesigned om jouw leven makkelijker te maken. Je onthaart met lichttechnologie en je haren groeien niet meteen terug. Ideaal om mee te beginnen in de winter, het duurt ongeveer 2 maand van frequent gebruik voor je benen haarloos blijven.

Je mag je blijven scheren in die periode, geen tijdelijke cave woman situaties, en de IPL heeft zelfs een verwisselbaar kopje. Zo is er een aangepast stuk voor je benen, oksels, gezicht en bikinilijn. Opgepast, de IPL werkt niet op blond haar.

Herontdek Philips Beauty
8
Foto © Philips
Herontdek Philips Beauty
8
Foto © Philips
Herontdek Philips Beauty
8
Foto © Philips

Bye bye botox

Ook voor skin care is Philips jouw buddy. De VisaCare is een elektrisch microdermabasie toestel om tekenen van huidveroudering tegen te gaan. De VisaCare zuigt, masseert en exfolieert je huid zachtjes waardoor het dode huidcellen afvoert en celvernieuwing stimuleert. Na enkele weken gaat je huid zichtbaar stralen en gladder aanvoelen. Tegelijk stimuleert het ook je bloedsomloop wat erg gezond is voor je huid. Zeg ciao tegen botox, je hebt je eigen mini facelift gewoon in huis.

Herontdek Philips Beauty
8
Foto © Philips
Herontdek Philips Beauty
8
Foto © Philips

Facial massage

De VisaPure een trio van reinigen, oogverzorging en een gezichtsmassage. Met Philips in huis moet je gewoonweg nooit meer het huis verlaten. Je ontvangt 1 toestel en 3 verwisselbare stukken. 1 reinigingsborstel die je huid intens maar zacht reinigt.

Het massage opzetstuk geïnspireerd door Japanse gezichtsmassage. Het massagekopje ontspant de spieren in je gezicht en stimuleert de bloedsomloop. Het zag er in ieder geval erg relaxerend uit!

Het laatste accessoire is is er eentje voor de ogen. Je kan het elke ochtend gebruiken om je ogen een frisse opkikker te geven. De nanovibraties van het kopje laten zorgen ervoor dat lymfevocht afgedreven wordt. Bye bye vermoeide ogen.

Herontdek Philips Beauty
8
Foto © Philips
Herontdek Philips Beauty
8
Foto © Philips

Weelderige lokken

Philips heeft tal van haartoestellen. Stijltangen, krultangen, een combinatie van beide ... You name it! Het verschil tussen Philips en andere brands is dat de haartoestellen van Philips geen warmte verliezen. Je hoeft dus niet 3 à 4 keer met je stijltang over je haarlok te gaan. Eén keer is genoeg, dit vermijd het verschroeien van je haar. Less damage!

Thuis proberen

Krul je haren in grote, strakke krullen en blijf er af. Krul laag per laag tot je gigantische pijpenkrullen hebt. Laat de krullen afkoelen en spuit vrijgevig met haarlak. Als je krullen volledig afgekoeld zijn kan je nu zachtjes een kam door je lokken halen. Dit spreidt de krullen en laat ze er naturel uitzien. Done!

Herontdek Philips en geniet van jouw schoonheid.

26.06.2016
Geschreven door Florence Van de VeldeWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten