0

Help, statisch haar!

B
Hair

9

Geen paniek, wij geven je de 5 ultieme tips om statisch haar te vermijden!

Je haren kunnen goed liggen en je de perfecte coupe geven maar op andere moment gaan je haren kleven, plakken, volledig in de knoop of staan ze gewoon alle kanten uit. Statisch haar: erger kan het gewoon niet. Knetterende geluiden en gekke prikkels wanneer je een sjaal of jas uit doet, wat valt er aan te doen?

Bye Bye föhn

Wanneer het koud is, is de lucht droog en drogen ook je haren sneller uit en die droogheid zorgt ervoor dat je statisch haar krijgt. Als je dit dus wil vermijden, kan je beter je haren niet drogen met een haardroger of op een koude stand. 

Help, statisch haar!
9
Foto © Leeftips
Help, statisch haar!
9
Foto © Kijkshop

Just spray it

Om statisch haar tegen te gaan kan je wat haarspray spuiten voor je aan je dag begint. Is het al te laat dan kan je op je statisch haar ook haarspray spuiten en dan meteen platkammen.

Help, statisch haar!
9
Foto © L'Oréal
Help, statisch haar!
9
Foto © Schwarzkopf

Hello katoen

Het is winter en dan dragen we graag een dikke wollen trui maar zowel wol als synthetische stoffen kan je best vermijden want ze zorgen voor wrijving waardoor je haren rechtop gaan staan. 

Hydrateren

Warme douches in de winter, zalig gewoon! Zorg er wel voor dat je haar ook genoeg gehydrateerd wordt, want warm water droogt je haren uit. Dus gebruik tijdens het douche zeker een conditioner

Help, statisch haar!
9
Foto © Bodysol
Help, statisch haar!
9
Foto © Dove

Go for wood

Gebruik een goede haarborstel, liefst een houten met echte haren. Vermijd vooral plastiek want - zoals je weet van de glijbaan vroeger - kunststof zorgt voor extreem statisch haar.

Help, statisch haar!
9
Foto © Louland
Help, statisch haar!
9
Foto © Martine
09.01.2016
Geschreven door Charlotte HintjensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten